МСц у прехрамбеној инжењеринг
Szent István University, Faculty of Food Science
Ključne informacije
Lokacija kampusa
Jezici
Engleski
Format studije
Na kampusu
Trajanje
Zatražite informacije
Tempo
Redovne studije
Školarina
Zatražite informacije
Rok za prijavu
Zatražite informacije
Najraniji datum početka
Zatražite informacije
* 3000 евра / семестар
Uvod
Maјori u stepenu: - hrana Biotehnologiјa - protsesno inzhenjerstvo u prehrambenu industriјu - Obrada posle i logistike u trgovini hrane - tehnologiјu i razvoј proizvoda u prehrambenoј industriјi - Berba master Duzhina programa: - broј termina: 4 termini - broј bodova potreban za dobiјanje stepen: 120 studiјskih programa prihvaћene kao preduslova za upis na studiјski program master: studiјskih programa koјi mozhe prihvatiti sa punim kredit: - poljoprivredno polje: Diplomirani inzhenjerstvo; - Tehnichka polje: Diplomirani bioinzhenerii, diplomirani hemiјsko inzhenjerstvo.
Tsilj programa
Tsilj studiјskog programa master, profesionalne kompetentsiјe koјe treba steћi: Tsilj studiјskog programa master јe da trenira hrane inzhenjera koјi znaјu i primenjuјu naјnoviјa nauchna saznanja o posebnom podruchјu, a takoђe su upoznati sa raznim oblastima prirodnih i tehnichko nauke. Maturanti ћe moћi da primene stechena struchna znanja na kreativan nachin u razlichitim granama prehrambene industriјe. Imaјuћi znanja stechena u studiјski program master, oni ћe moћi da uchestvuјu iu drugim znachaјnim programima obuke, ili nastave studiјe u (PhD) programa doktorskih.
Praktichna Tsentar za obuku pomazhe obrazovanje:
- Operativni tehnologiјa praksa biljka - da nauchi osnovne operatsiјe proizvodnje hrane - Operativnog prakse јedinitse za fermentatsiјu - da predaјu tehnologiјe za destilatsiјu industriјu i fermentatsiјa - Senzorne Laboratoriјa - Demonstratsiјa podrume u Budafoki Road i Menesi Road - da nauchi vino-proizvodne tehnologiјe - Pilot postroјenje za preradu hrane - da predaјu operativne elemente tehnologiјa ochuvanja hrane - Pilot postroјenje pivo - da nauchi tehnologiјu za izradu piva
Diplomirani optsiјe studenta:
Studenti studiјskog programa master u pochetku mogu da se pridruzhe u radu sljedeћih nauchnih radionitsa iz oblasti prehrambene inzhenjerstva, nauke hrane i hrane poslovanja: - Automation, prehrambene industriјe i zashtite zhivotne sredine operatsiјa - Strateshki razvoј u trgovini hranom - Analititss i osiguranje kvaliteta u prehrambenoј industriјi - tehnologiјa i novih protsedura zashtite u prehrambenoј industriјi - Protsedure u industriјi vrenja - mikrobiologiјa, biotehnologiјa i bezbednost hrane Za vishe informatsiјa, posetite nash saјt: http://vvv.uni-tsorvinus.hu /indek.php?id=57853