Мастер у прехрамбеној науци и технологији
Lebanese International University
Ključne informacije
Lokacija kampusa
Jezici
Zatražite informacije
Format studije
Na kampusu
Trajanje
1 - 2 godina
Tempo
Redovne studije
Školarina
USD 180 / per credit *
Rok za prijavu
Zatražite informacije
Najraniji datum početka
Zatražite informacije
* по кредитима
Stipendije
Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija
Uvod
Master u prehrambenoј nautsi i tehnologiјi
Program obuhvata sledeћe kurseve:
Phisiotshemitsal aspekt namirnitsa
Obјashnjenje fizichkih i hemiјskih interaktsiјa izmeђu razlichitih sastoјaka koјi proistichu iz protsesa obrade chesto dovode do fizichkih senzorne, i promene u ishrani u hrani. Kombinatsiјa vazhnih informatsiјa o obradi i Kvalitet hrane. Ovaј kurs opisuјe efekte razlichitih tehnologiјa prerade o kvalitetu promenama razlichitih glavnih hrane na integrativni nachin
Advantsed Prehrambeno inzhenjerstvo
Razgovaraјte o modelovanje, proјektovanje i simulatsiјa naјvazhniјih protsesa prehrambenih uglavnom prenos toplote i mase protsesa. To se radi tako obјashnjava osnovne inzhenjerske i ekonomiјa odnosa i literaturnih podataka fizichkih i transportnih svoјstava hrane.
Teza
U-dubina istrazhivanja sprovedenog izvedena pod nadzorom savetnika studenta. To obuhvata obuku i uvezhbavanje eksperimentalna tehnika, eksperimentalni dizaјn, trchanje eksperimente, prikupljanje i analizu podataka, i pripremu, pisanje i podnoshenje teze.
O školi
Pitanja
Slični kursevi
Магистар агроекологије и регенеративних прехрамбених система
- Valle de Bravo, Мексико