Keystone stipendija

Prijave za 2021. godinu su sada zatvorene -registrujte se da biste dobili ažurirane informacije kada se najavi naredna stipendija!

Ostvarite svoje snove zahvaljujući Keystone stipendiji!

Šta je to Keystone stipendija?

Keystone Academic Solutions vam nudi četiri stipendije za osnovne studije i dve stipendije za postdiplomce. Nudimo stipendiju za šestoro studenata koji imaju dobre akademske rezultate i mogu da pokažu motivisanost da preobraze svet kroz svoje obrazovanje.

Ko može da se prijavi?

Budući studenti koji imaju 18 godina ili više kada započnu program i planiraju da studiraju prema redovnom osnovnom ili postdiplomskom programu. Istražite danas naše veb-sajtove za studente da biste pronašli studijski program i osvojili jednu od šest vrednih Keystone stipendija!

Kako se prijaviti za Keystone stipendiju?

Popunite svojim podacima i obavestićemo vas kada se raspiše poziv za narednu stipendiju!

Počnite sa prijavom za stipendiju

Informacije o Keystone Academic Solutions

Keystone Academic Solutions pomaže da više od šest miliona studenata svakog meseca pronađe savršen studijski program za sebe. Pomažemo budućim studentima da istraže stotine mogućnosti i lokacija studiranja na jednom mestu, bilo kada i bilo gde. Prikupljamo sve relevantne informacije i vesti o višem obrazovanju i pružamo studentima platformu i alate za direktan razgovor sa službenicima za upis studenata na univerzitetima i koledžima iz celog sveta. Na taj način osnažujemo ljude na svakom mestu da odaberu obrazovanje kako bi ostvarili svoje lične i profesionalne ciljeve!

Istražite naše veb-sajtove danas da biste pronašli studijski program