Keystone logo

9 MSc Programi u Studije profesionalne prakse Zdravstvo 2024

Filteri

Filteri

 • MSc
 • Studije profesionalne prakse
 • Zdravstvo
Polja studija
 • Studije profesionalne prakse (9)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  MSc Programi u Studije profesionalne prakse Zdravstvo

  Студент који има диплому и размишља о томе да побољша своје образовање и искуство може да размисли о постизању магистарског степена. Овај детаљни програм може студентима омогућити да добију детаљније информације које им могу помоћи да настави своје каријере.

  Шта је МСц у здравству? Како студенти прате ову врсту програма, они могу узети низ класа како би се осигурало да стекну одговарајуће знање у овој научној области. Постоји неколико курсева који могу бити потребни, укључујући темеље у биоетици, фондације у друштву, културу и медицину, регулацију истраживања и етику, социјални рад, људска права и здравствену заштиту и концепте здравља. Неке школе могу понудити специјалистичка подручја за ову магистарску школу која би укључивала више циљаних часова у фокусу који студент изабере.

  Људи који заврше магистра наука у здравству могу развити способност да раде боље под притиском како би им помогли да остану ефикасни и да се смирују чак и уз кратке рокове. Високо преносиве вештине као што су решавање конфликата и побољшана прилагодљивост могу такође бити способности ученика развијати док раде на овој врсти степена.

  Пошто неко почиње да гледа у школе, он или она може сазнати да трошкови варирају и варирају прилично у зависности од дужине степена и колеџа на који особа жели да присуствује. Потпуно истраживање могућих универзитета помаже људима да направе најбољи избор.

  Они који заврше магистар наука у здравству могу пронаћи прилике у многим областима. Ако неко тражи више административне улоге, он или она могу размислити о пословима као што су руководилац болничког одељења, лабораторијски менаџер или надзорник куће. Дипломци који траже позицију са више контакта са пацијентом могу размишљати о улогама као што су супервизор клиничке подршке, супервизор за негу, помоћник за информатику за здравље, супервизор терапије или менаџер јединице.

  Завршетак магистарског студија у здравству вам може помоћи у проналажењу нових и узбудљивих каријера. Ова врста програма може бити доступна на мрежи или лично, као иу различитим земљама широм свијета. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.