Keystone logo

2 MSc Programi u Studije Nauke o energiji Energija Svetska energija 2024

Filteri

Filteri

  • MSc
  • Studije Nauke o energiji
  • Energija
  • Svetska energija
Polja studija
  • Studije Nauke o energiji (2)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

MSc Programi u Studije Nauke o energiji Energija Svetska energija

Магистрирао, кратак за магистра наука, је постдипломски степен додељује онима који су завршили релевантне курсева за њихово поље избору. програми мастер обично имају много већи фокус на научним курсевима и напора него друге расположиве постдипломске степени.

Шта је магистар Глобал Енерги? Ово је програм који има курсеве усмјерене на планете расте и мења потребе за енергијом и учење како да тумаче и управљати њима. Током овог програма, учесници уче много како би постали прави мајстори у пољу, која се састоји од учења о актуелним темама глобалне енергије, на располагању глобалним енергетским технологијама, глобалне енергетске политике тренутно на снази, енергије економије и микро, као и макроекономије.

Вештине студенти Хоне током њиховог искуства учења су често веома драгоцени на радном месту и на њиховим приватним животима.Студенти често уче да цене и предвидети трошкове енергије унутар сопственог буџета, док је боље разумевање глобалне економије у целини промовише више културан образовања у целини.

Трошкови завршетка мастер програм обично варира према којима школа студент похађа, као и географске локације школе. Стога, мало екстра истраживање може бити неопходно када је у питању цену.

Захваљујући растућем интересу за изворе енергије широм света, студенти могу да очекују да ће наћи широк спектар радних места по завршетку њиховог МСц у глобалну енергетску програму. Може постојати низ радних места у овој области захваљујући све око глобалног интересом за развој енергетике. Позиције укључују финансијски аналитичар, истраживања техничар и управљања енергијом пројектант.

За међународне студенте и оне који захтевају мало више флексибилности у својим образовним распореда, универзитети широм света нуде одличне онлајн модула. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.