Keystone logo

13 MSc Programi u Primenjene finansije 2024

Filteri

Filteri

  • MSc
  • Studije Ekonomije
  • Finansije
  • Primenjene finansije
Polja studija
  • Studije Ekonomije (13)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

MSc Programi u Primenjene finansije

Било да сте ударили у зид и траже начине да се пробије плафон на вашој тренутној позицији, или су тек изашао из основних студија школу, магистрирао је одржива возило да вам крене напред. Мр, или магистар наука, даје фокус у науци и технологији, што је веома важно у данашњем тржишту.

Шта је Магистар примењене финансија? То је степен програм који припрема појединци или да уђу или унапред у оквиру финансијског домену било који посао. Студенти уче кључне економске, статистичке и аналитичке концепте и праксе, заједно са основним моделима и апликацијама финансијског управљања. Попуњавањем овог програма, дипломци су у стању да запосли успешне финансијске моделе и идеје за стабилизацију и унапреди финансијско стање сваког предузећа.

Једна од највећих предности овог степена је да је веома свестран.Чак и они појединци без искуством у финансијама може обезбедити и користе овај степен да уђе у финансијску сферу.

Трошкови докторирао из области примењене финансија варира од школе до школе. Просечна цена похађања институцију, локацију школе и да ли учите лично или онлајн су сви фактори који утичу на одлуку у цену.

Овај степен је јединствен по томе што је направљен да се примени од стране појединаца из више различитих средина, укључујући адвоката, инжењера, научника и стручњака за ИТ, између осталих. Као такав, степен може се користити у готово свим индустрији, што су могућности за посао бескрајна. Појединци могу запослити степен у њиховом садашњем положају, или га користити да напредују унутар компаније. Други могу одлучити да направи промену у каријери, или да пар степени са својим искуством каријере створити јединствену понуду услуга клијентима или предузећима.

Магистар примењене финансија је одржив степен избор за многе појединце који су добили диплому свог диплому. Да видимо шта опција је најбоља за вас, потражите свој програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.