Keystone logo

6 MSc Programi u Modni menadžment 2024

Filteri

Filteri

 • MSc
 • Studije Menadžmenta
 • Modni menadžment
Polja studija
 • Studije Menadžmenta (6)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  MSc Programi u Modni menadžment

  Добијање магистарског студија обично показује страст и посвећеност академском подухвату или професионалном пољу. Студенти обично следе магистарски програм након завршеног додипломског степена. Док се трајање програма разликује, учесници курикулума обично посвећују приближно двије године студијама на мастер студијама.

  Појединци који уживају у уметности и изражавању често питају шта је магистар у модном менаџменту? С обзиром да је мода индустрија у више милијарди долара, многи ученици желе да учествују у томе. Стицање магистарског студија у модном менаџменту је обично ефикасна стратегија. Они који се упишу у ове програме често узимају курсеве који се односе на буџетирање, предвиђање, пројектовање, планирање и управљање пројектима. Они такође имају тенденцију да стекну знање о економији, рачуноводству, управљању људским ресурсима и другим субјектима везаним за бизнис. Студенти обично завршавају курсеве и стажирање, често блиско сарађују са академским саветником како би што боље искористили своје програме.

  По завршетку програма магистра наука у модном менаџменту, студенти обично имају маркетиншке, менаџерске и дизајнерске вештине које им треба да се такмиче како на полошају на полазном нивоу, тако и на средњем нивоу. Они такође имају тенденцију да стекну управљање временом и организационе вјештине које им помажу у свом личном животу.

  Процена тачних трошкова за зараде на МСц у модном менаџменту може бити тешка, јер многи фактори одређују укупан трошак. Разговарајући са службеницима за пријем, ученици углавном сазнају како локација школе, дужине програма и други фактори утичу на школарину и накнаде.

  Они који зарађују магистра наука у модном менаџменту су обично добро припремљени да се такмиче за неколико врста послова. Многи се одлучују за рад у модној индустрији, надгледајући модне линије као супервизоре дизајна. Неки, наравно, раде као маркетисти или произвођачи модних ревија. Остали са магистарским студијама изаберу да раде у послу, тражећи каријеру у дизајнирању производа или маркетингу. Ипак, други дипломци раде као менаџери и бренд менаџери. Неки чак могу наћи запослење као модни дизајнери.

  Студенти похађају магистарске курсеве у модном менаџменту како у конвенционалним институцијама, тако и на онлине платформама. Да започнете, потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.