Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 43 Master prirodnih nauka  (MSc) u Menadžment rizika 2023

43 MSc Programi u Menadžment rizika 2023

Pregled

Мастер оф Сциенце у управљању ризицима жалбама на студенте са интерес у томе како финансирати јавни послови иу стабилним и нестабилним економским условима. Будући студенти за ову степена деле жељу да анализирају и предвиде покрете на финансијским тржиштима у циљу подстицања одрживог перформанси компаније. Мастер оф Сциенце (МСц) омогућава студентима да истражују теоријске и практичне аспекте њиховог одабраног студија.

Шта је Магистар управљање ризиком? То је постдипломски академски степен нуде универзитети у више међународних локација. Глобални брига за финансијско управљање чврстим у неизвесним временима је порастао у последњој деценији. Студија управљања ризиком је посвећен учење како да заштите интересе у јавном и приватном сектору. Области истраживања обухватају математику, рачунарство, актуарске науке, управљање пројектима, и инжењеринг.То је оно што издваја интердисциплинарни приступ напредни степен у управљању ризицима, као високо вредне образовни потери. Дипломци ће ући на тржиште рада са вештинама које су неопходне за идентификацију, анализу, и предузети кораке за смањење или ограничиле финансијске ризике за великих и малих предузећа.

Правилно управљање ризиком користи привреда на локалном и међународном нивоу. Ова врста анализе користи акционара, поверилаца и купце. Послодавци су заинтересовани за запошљавање талентованих људи са свеобухватно образовање у опасности да би осигурали одрживи перформансе. Особа која може да идентификује потенцијалне ризике изазване инфлације, нестабилности тржишта капитала, рецесија, и стечаја, а затим предложити мере за ограничавање ових ризика је вредан ресурс.

Школарина и таксе за регистрацију за мастер степени варира програм програму, а од земље до земље.Обратите појединачног универзитета за тачну суму и школарине информације.

Дипломци могу применити своје вештине управљања ризицима у великом броју подешавања. Могућности за запошљавање укључују брокера, кредитни аналитичар, девизни трговац, менаџер ризика, актуара, финансијски консултант, и још много тога. Каријера су обилују банака и осигуравајућих организација.

Економским дешавањима у протеклој деценији је нагласила потребу за квалификованим менаџерима ризика. База података нуди широк избор одличних програма у управљању ризицима. Узмите мало времена данас да истражују своје опције. Трагање за ваш програм испод и контакт директно Пријем Канцеларија школе по вашем избору попуњавањем олова облику.

Pročitajte više

Filteri

  • MSc
  • Studije Ekonomije
  • Finansije
  • Menadžment rizika
Polja studija
  • Studije Ekonomije (43)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije