Keystone logo

91 MSc Programi u Studije Administracije Ljudski resursi Menadžment ljudskih resursa 2024

Filteri

Filteri

  • MSc
  • Studije Administracije
  • Ljudski resursi
  • Menadžment ljudskih resursa
Polja studija
  • Studije Administracije (91)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

MSc Programi u Studije Administracije Ljudski resursi Menadžment ljudskih resursa

Студија управљања људским ресурсима гради неопходне вештине да процени и формулишу политику у вези са особљем компаније. Студенти заинтересовани у овом степену имају интерес у развоју најкориснији система како би се осигурало да је компанија културе остану здрави и продуктивни. Мастер оф Сциенце степена је напредни степен која проучава теме из теоријског и практичног становишта.

Шта је Мастер оф Сциенце у управљању људским ресурсима? Различитих дисциплина комбинују да би се рад курсева за овај степен. Курс може да обухвата теме као што су пословних вештина, лидерство, истраживачких метода, односа запослених и ресурсима, управљање различитости и једнаких могућности, награде и перформанси, и психологији процене. Циљ је да се едукују о менаџере како да ефикасно информише и заштити људе који чине језгро било који посао.

Дипломира са напредним дипломама у управљању људским ресурсима може да буде ефикасна веза између различитих сектора бизниса. Знање стечено у остваривању магистар помаже у готово свим аспектима управљања особља, од регрутовања и запошљавања фазе надаље. Менаџер људских ресурса може да комуницира забринутост, посредује разлике и обезбеди суштинске информације запосленима у вези са њиховим правима и бенефицијама. Ови ставови обезбедити непроцењиве средства за запослене и послодавце подједнако.

Трошкови достизања Мастер оф Сциенце у људске ресурсе ће варирати у зависности од универзитета. Контактирајте сваке институције директно за прецизан распоред накнада за регистрацију и таксе.

Напредни степен у људске ресурсе нуди широк избор могућности за запошљавање.Звање обухвати повластице менаџер, компензацију менаџер, представник односа запослених, Влада особља стручњака, посао аналитичар, менаџер обуке, а менаџер радним односима. Промена у раду прописа и користи такође нуде могућности за консултантски рад.

Студенти који желе да прошире своје образовање и примењују своје напоре на проучавање управљања људским ресурсима може истражити базу података да пронађе програм који је најбоље одговара, академски и географски. Програми су доступни широм света. Трагање за ваш програм испод и контакт директно Пријем Канцеларија школе по вашем избору попуњавањем олова облику.