Keystone logo

37 MSc Programi u Društvene nauke Međunarodni odnosi 2024

Filteri

Filteri

  • MSc
  • Društvene nauke
  • Međunarodni odnosi
Polja studija
  • Društvene nauke (37)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

MSc Programi u Društvene nauke Međunarodni odnosi

Ако сте већ добили диплому у глобалној дисциплини, можете да унапреди своју каријеру стоји и побољшати свој платни разред тако и добијање магистрирао у међународним односима. Имајући ово свеобухватан и тражио након степена на радну биографију је одличан начин да напредују у конкурентном радном окружењу.

Шта је Магистар у међународним односима? Овај степен пружа у дубину студију глобалних изазова са којима се суочава свет данас. Анализира тешкоће тероризма и сукоба за миграцију и глобализације, овај свеобухватни програм ће научити студенте како да постану међународно оријентисани грађани који су у стању да схвате међународне радном месту. Ови програми провоцирају критичко размишљање у природи праксе у оквиру глобалног тржишта.

Постоји неколико предности да је учествовао у овом захтевном програму као студенти утре пут у међународним индустрији. Овај план и програм посвећен учи појединце како да аналитички размишљају о догађајима у свету, јер обликују пословни свет сутрашњице.

Трошкови стицања магистрирао међународне односе може да се разликује од многих акредитованих универзитета који нуде овај програм. Пре уписа у одређеној школи, уверите се да се распита о било каквим потенцијалним таксе неопходне да би дипломирали.

Изгледи каријере су светла за студенте дипломирао са докторирао из области међународних односа. Појединци са овим степеном су добро опремљени за руковање посао у међународној владине организације, као што су Европска унија или Уједињених нација.Он такође припрема ученике за међународне и домаће каријере у невладиним предузећа са глобалном фокусом.

&nbsp

Пријавите се данас да искористе једну од многих међународних могућности које нуде неке од најпрестижнијих школа широм света. Курсеви су доступни на мрежи за вас да лако користи од знања међународних научника. Ове класе су савршени за појединце који желе да унапреде своје образовање задржавајући свој дан у дан обавезе. Трагање за ваш програм испод и контакт директно Пријем Канцеларија школе по вашем избору попуњавањем олова облику.