Keystone logo

107 MSc Programi u Studije Administracije Ljudski resursi 2024

Filteri

Filteri

  • MSc
  • Studije Administracije
  • Ljudski resursi
Polja studija
  • Studije Administracije (107)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

MSc Programi u Studije Administracije Ljudski resursi

Напредни степен у хотелијерски менаџмент је логичан избор за студенте који су заинтересовани за пословну крају смештаја и забаве. Глобализација је интензивирала потребу за људе који разумеју финансијске и културне импликације међународних путовања, смештаја и трпезарија. Мастер оф Сциенце (МСц) степен ће научити студентима теорија и стварног живота вештине које су им потребне за успех у динамичном индустрији.

Шта је Магистар хотелијерски менаџмент? То је бизнис степен са фокусом на индустрије специфичне за гостопримство, укључујући хотеле, ресторане, казина, и другим областима које се односе на путовања и забаву. Студија може да садржи широк спектар дисциплина. Неки програми имају курсеве који истражују теме као што су глобалне пословне стратегије, финансије, управљање људским ресурсима, маркетинг и руководства.Циљ је да се комбинују одушевљен вештине управљања са стратешким знањем, тако да посао може бити и одржив и прогресивно.

Све, корист од оваквог степена је развој дубље културне свести за разноврсну популацију. Фондација у финансијама и управљању пружају јумпинг-офф тачку за богатије образовање у гостопримство за глобалном тржишту. Дипломци разумеју друштвену, економску и културну утицај њихове индустрије у земљи и широм света. Ово шири свест је оно што чини магистра наука у хотелијерски менаџмент релевантној индустрији данас.

Свака институција појединачно поставља своје трошкове програма. Је најбоље да се обратите универзитет директно да сазнају о својој регистрацији и школарине распореду.

Постоје могућности за људе са напредним степенима у хотелијерски менаџмент широм света.Дипломци могу наћи запослење у путовања и туристичких организација или као планера. Поред тога, многи дипломци су опремљени за управљање хотел, ресторан или казино. Ту су и велике могућности за Цонциерге позиције или путничке агенције позиције.

&nbsp

Ово је узбудљив поље проучавања који може отворити свет могућности за авантуристички и посвећеног студента. Студенти који су заинтересовани за истраживање својих могућности за обављање напредни степен гостопримства наћи обиман избор међународних програма на нашу базу. Трагање за ваш програм испод и контакт директно Пријем Канцеларија школе по вашем избору попуњавањем олова облику.