Keystone logo

136 MSc Programi u Inženjerske studije Građevinarstvo 2024

Filteri

Filteri

  • MSc
  • Inženjerske studije
  • Građevinarstvo
Polja studija
  • Inženjerske studije (136)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

MSc Programi u Inženjerske studije Građevinarstvo

Магистар наука је напредни степен који стекну студенти у области знаности или технологије. Ови степени могу често довести ученике на виши платни положај у каријери ван дипломе.

Шта је магистар градитељства? Ова врста магистарског студија истражује напредне технике и стратегије укључене у ефикасно управљање конструкцијом. Студенти у мастер програму би требало да доживе дубље истраживање предмета као што су пројектни менаџмент, грађевинска економија, управљање вриједностима, управљање заштитом животне средине и још много тога. У овим програмима, ученици се припреме за каријерно позицију на великом нивоу за велике грађевинске пројекте. Неки програми нуде концентрације за студенте који су више заинтересовани за извођење грађевинске специјалности.

У овом пољу студија, ученици брзо уче да се прилагоде промјенама да остану на задатку. Ови ученици често показују вештине учења засноване на проблемима и снажно аналитичко размишљање које им помажу да буду ефикасни менаџери.

Већина дипломских програма захтијева двије године студирања, а неке мање. Ово може утицати на трошак зараде магистарског степена, као и тип универзитета који нуди програм.

Студенти у области грађевинарства често запошљавају послове посебно као грађевински менаџери. Ову улогу обично лакше обезбеђује неко са магистарским степеном, иако постоје бројни положаји на улазном нивоу за студенте са бацхелор'с. Иако многи ученици нађу посао у менаџменту, други понекад иду у каријере у сродним областима као што су архитектура за куће, предузећа и друге структуре радом као генерални извођачи или пројектни менаџери. Неки студенти настављају каријеру као грађевински инжењери и раде у јавном или приватном сектору како би дизајнирали и координирали развој путева, мостова, система за третман, брана и још много тога.

Студенти могу пронаћи мастер програм у мноштву школа широм света. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.