Keystone logo

145 MSc Programi u Analiza podataka 2024

Filteri

Filteri

 • MSc
 • Studije Tehnologije
 • Nauka o podacima
 • Analiza podataka
Polja studija
 • Studije Tehnologije (145)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  MSc Programi u Analiza podataka

  Као једна од врста диплома коју нуди постдипломски универзитет, магистар наука се фокусира на чињеничне и конкретне студије. Обично је пратити диплому. Програми МСц често трају једну или двије године да би се завршили.

  Шта је МСц у Дата Аналитицс? Дизајниран за оне који су заинтересовани за техничку или пословну страну аналитике, овај степен може научити ученике о ефектима аналитике на свет и повезаним правним питањима. Технологија напредује поред области анализе података. Ови програми могу научити о машинском учењу и другим најновијим технологијама које се тресу на терену. Учење теорије анализе података може побољшати способност ученика да адекватно приступа и диссектира податке.

  МСц у Дата Аналитицс додатно подучава вјештине које могу помоћи ученицима ван студије. Запосленост је побољшана унапређеним руковођењем и самодовољношћу коју програм подучава. За решавање већине проблема може се применити побољшани аналитички начин размишљања.

  Локација утиче на цену похађања програма за магистарски степен. Можете тражити информације путем интернета или путем телефона да бисте добили идеју о трошковима који су повезани са похађањем вашег избора програма.

  С обзиром на то да су подаци лакши за прикупљање, то је много више и потребно је анализирати. Ове операције "великих података" и даље расте и пружају обећавајуће могућности за запослене за оне који желе да се суоче са сировим информацијама. Каријере често понуђене дипломцима са магистрамом у Дата Аналитицс укључују инжењеру података, менаџера анализе података и софтвера. Ови послови могу бити иу јавном и приватном сектору, јер су подаци корисни за рад скоро сваке организације.

  За практичност, онлајн курсеви за МСц у Дата Аналитицс могу бити опција у зависности од тога шта нуди сваки универзитет. Ови програми нису исти за сваку институцију. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.