Keystone logo

17 Master Programi u Nauka o životu Zoologija 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Nauka o životu
  • Zoologija
Polja studija
  • Nauka o životu (17)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Nauka o životu Zoologija

Магистрирао је напредна степен који се спроводи по завршетку програма је студент. То је начин да се направи разлика студенте из својих вршњака који можда имају сличне квалификације, али само имају додипломски образовање. Мастер из зоологију / зоотехнику фокусира на свему које се односе на животињама и припрема студенте за разне каријере.

Шта је мастер у зоологију / Анимал Сциенцес? Овај степен је добар избор за оне који брину о здрављу и функцији свих врста животиња. Типични програми обухватају курсеве у профилу областима као што су животиње за сапутника и спорта, домаће животиње, понашању животиња, становање и добробити животиња, управљање и исхране, здравља животиња и медицине, и животињских генетике и оплемењивања. Већина програма ће рад са псима, мачкама, коњима, говедине и млечних говеда, оваца, свиња, јелена, живина, и коза, иако поједини курсеви могу фокусирати на друге врсте.

Зарада Господара на зоологију / зоотехнику је корисно у више начина. Она даје дипломцима конкурентску предност и побољшава њихову потенцијал зараде. Она им пружа са обе професионалних и личних вештина које се могу користити током читавог живота, као што су анализа и решавање проблема и узимајући у обзир потребе и код животиња и друштва.

Постоје многе међународне универзитети који нуде прилику да зарадите Господара на зоологију / зоотехнику. Јер сваки програм варира у трајању и специфичних курсева, трошкови варирају као добро. Када сте сузили претрагу, назовите школу директно да сазнају шта су укључени трошкови.

Постоји много каријере доступни за оне са Мастер у зоологију / зоотехнику. Дипломци су припремљени за каријеру у истраживањима у многим областима. Они такође могу да раде у евалуацији, консалтинга, развоја производа, настави, и новинарства.

Ако зарађујеш степен онлине је пожељно, проверите код школе да видимо шта се нуди. Многи програми нуде даљински учење за неке или све од курсева. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.