Keystone logo

2 Master Programi u Turizam i Ugostiteljstvo Menadžment parkova i površina i objekata za rekreaciju Vođenje aktivnosti na otvorenom 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Turizam i Ugostiteljstvo
  • Menadžment parkova i površina i objekata za rekreaciju
  • Vođenje aktivnosti na otvorenom
Polja studija
  • Turizam i Ugostiteljstvo (2)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Turizam i Ugostiteljstvo Menadžment parkova i površina i objekata za rekreaciju Vođenje aktivnosti na otvorenom

Магистарски степен обично захтева од једне до три године студирања након што студент стекне диплому. Програми могу имати професионални или истраживачки фокус. Доступне су у скоро свакој области.

Шта је Мастер у руководству? Овај степен високог образовања предаје лидерске вештине за едукаторе на отвореном и тражиоце авантура. Студенти могу научити да олакшају спољашња искуства и развијају вештине преживљавања. Већина програма нуди курсеве који одводе ученике изван мјеста, где раде са малим групама, спроводе истраживања и учествују у дискусијама у класама. Студенти могу полагати курсеве у теорији и филозофији искуственог образовања, принципима и праксама лидерства, групној обради и олакшавању, дивљини медицине, заштити животне средине и етике. Овај степен има тенденцију да привуче љубитеље свих врста свих спољашњих ентузијаста.

Људи у овим програмима могу развити многе занимљиве вештине. Они често постају познати у медицини дивљине, што би их припремило да користе ограничене ресурсе за руковање хитним медицинским ситуацијама. Студенти такође могу научити да воде и слушају.

Мастер на отвореном вођству доступан је само на одређеним универзитетима. Курсеви се могу значајно разликовати у зависности од програма. Због тога, студенти се подстичу да контактирају школу по свом избору за информације о трошковима.

Постоје узбудљиве могућности за некога са магистарским степеном вођства на отвореном. Студенти обично уче вредне вештине истраживања које им омогућавају да допринесу телу знања око авантуре на отвореном. Они стичу јединствени скуп вештина који их припрема за изненађујуће широк спектар могућности за запошљавање, упркос фокусу програма ниша. Дипломанти се могу квалификовати за занимљиве позиције, као што су инструктор за преживљавање, фотограф и писац авангарде, менаџер природних ресурса, рекреативни програмер, рекреативни супервизор или школски програмер.

Мастер'с ин Оутдоор Леадерсхип је посебан степен који се нуди само на изабраним универзитетима. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.