Keystone logo

107 Master Programi u Studije Tehnologije Informaciona Tehnologija Velike baze podataka 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Tehnologije
  • Informaciona Tehnologija
  • Velike baze podataka
Polja studija
  • Studije Tehnologije (107)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Tehnologije Informaciona Tehnologija Velike baze podataka

Магистара су академске сертификати дати студентима који заврше студијског програма дипломирани нивоу. Када имате диплому свог господара, можете наставити докторат или да започнете своју каријеру.

Шта је мајстор Биг податке? Сваки дан, масовне количине података настају у целом свету, и то је одговорност обучених аналитичара да анализирам кроз овим подацима, лоцирање драгоцене информације и без обзира бесмислено смеће. Степен програм у великим података помаже вам да савладају вештине потребне да постане аналитичар и учи основе анализе података. Неки од основних курсева програма укључују математику, дизајн података, управљање пројектима, и предиктивну аналитику. Током студија, можете научити како да управљате и разумете низ података рударским технологијама.

Бројни индустрије, од владе да малопродаји, аналитика користити податке да доносе боље пословне одлуке.Степен Програм мастер вас учи како да раде у сваком од ових индустрија. Таква могућност вам помаже да издваја од конкуренције приликом подношења захтева за позицију.

У зависности од школе и земље, магистрирао траје око једне до две године да стекне. Школарина и таксе и варирају, али можете да се обратите факултет да одреди тачан трошкове уписа.

Аналитика података су од кључног значаја за низ индустријских грана. Када имате своју диплому, ви сте квалификовани за рад у комуникације, финансије, здравство, производњу, владе, и асортиман других области. Магистрирао у великим подацима и вас припрема за позицију у управљању, јавне политике, и технологије. Иако су многи дипломци одлуче да постану аналитичари података, други одлучи да постану пословни аналитичари, архитекте података, системи аналитичари и Бусинесс Интеллигенце програмери.Велики података је драгоцен ресурс за послодавце, и образовна структура у субјекту истиче повољно на биографију.

Школе широм света нуде студијских програма мастер у великим подацима, и онлине курсеви су такође опција. Трагање за свој програм испод и контакт директно признање канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.