Keystone logo

243 Master Programi u Studije Tehnologije Veštačka inteligencija 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Studije Tehnologije
 • Veštačka inteligencija
Polja studija
 • Studije Tehnologije (243)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Master Programi u Studije Tehnologije Veštačka inteligencija

  Упис у мастер програм након што сте стекли диплому можете дати студентима напредна знања у предметима који повећавају своју каријеру. Овај степен може квалификовати ученике као стручњаке у одабраним областима и учинити их квалификованим за шири избор високо плаћених послова него ако имају само дипломски степен.

  Шта је Мастер у вештачкој интелигенцији? То је програм дизајниран да студентима дубље разумије технологију и како се примјењује логика за стварање вештачке интелигенције. Студенти могу проучавати механику, као што су инжењеринг и роботика, док се упуштају на курсеве који истражују принципе логике, програмирања и интелигенције. Сваки курс обично даје ученицима детаљно познавање аспекта машинског учења и учи их да креирају и програмирају јединствене пројекте за област вештачке интелигенције.

  Многи вјештине могу се развити током мастер програма који могу у будућности довести до високо плаћених послова и напредовања у каријери. Студенти могу развити критичко размишљање и технолошке вештине који им помажу да буду у својој каријери, а такође могу научити и кључне способности за решавање проблема.

  Због тога што може трајати од једне до три године да би завршио магистарски степен, трошак драстично варира. Свака школа је другачија и има свој сет школарине, а локација часова може утицати на цену.

  Поље вештачке интелигенције је релативно ново и узбудљиво, а бројним занимљивим каријерама доступни су они са одговарајућим степеном. Неки ученици могу изабрати да раде као софтверски инжењери, док други воле каријеру као аналитичари. Многи налазе положај као програмери. Послови који раде са апликацијама за машинско учење могу такође бити доступни, а нове могућности за каријеранство се и даље појављују док се тржиште шири.

  Балансирање личног живота са образовањем је изазов за многе ученике. Бројни универзитети су почели да нуде онлине часове како би студентима пружили флексибилност која им је потребна за успјех. Да бисте пронашли универзитет који одговара вашим потребама, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.