Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 77 Master diplome u Urbano i regionalno planiranje 2023

77 Master Programi u Urbano i regionalno planiranje 2023

overview

Мастер у урбанистичком и регионалном планирању је свеобухватан програм који нуди образовање и одговарајуће вјештине како би припремио студенте за положаје на високом нивоу у регионалном планирању. Студенти који су заинтересовани за планирање урбаног развоја, регионалног развоја или индустријског развоја подстичу се да се пријаве за мастер из урбанистичког и регионалног планирања.

&nbsp

Шта је Мастер у урбаном и регионалном планирању? Мастер у урбанистичком и регионалном планирању је дизајниран да подучава ученике различите предмете и вјештине које ће их припремити за одржавање високих позиција у комисијама за урбанизам и регионалне планове. Студенти ће похађати часове у основним предметима који се фокусирају на теорију и историју планирања, аналитичке методе, динамику развоја метрополита и имплементацију плана. Студенти могу прилагодити своје образовање како би се даље специјализовали у областима као што су транспорт, животна средина, развој заједнице, кориштење земљишта и економски развој.

&nbsp

Студенти који примају свој мастер из области урбанистичког и регионалног планирања уче веома вредне вјештине које им омогућавају да креирају добро дизајниране урбанистичке планове. Студенти који су опремљени знањем и искуством који су понуђени у програму, боље су спремни да наставе планове развоја планова на високом нивоу.

&nbsp

Трошкови магистра у урбанистичком и регионалном планирању зависе од локације институције и индивидуалних финансијских и школарских политика. У зависности од установе и износа одобрених кредита по семестру, студенти могу завршити програм за само две године.

&nbsp

Студенти који заврше мастер програм у урбанистичком и регионалном планирању су квалификовани за наставак каријере у урбанистичком планирању и развоју, становању у заједници и друштвеном развоју, планирању саобраћаја, планирању животне средине, планирању економског развоја, планирању кориштења земљишта, управљању обалом, урбаном дизајну, јавној политици и управљање, историјско очување, развој радне снаге и још много сродних области.

&nbsp

Да бисте започели своју потрагу за мастер из области урбанистичког и регионалног планирања, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

read_more

filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Studije Arhitekture
 • Urbano i regionalno planiranje
fields_of_study
 • Studije Arhitekture (77)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format