Keystone logo

76 Master Programi u Studije Arhitekture Urbano i regionalno planiranje 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Studije Arhitekture
 • Urbano i regionalno planiranje
Polja studija
 • Studije Arhitekture (76)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Master Programi u Studije Arhitekture Urbano i regionalno planiranje

  Мастер у урбанистичком и регионалном планирању је свеобухватан програм који нуди образовање и одговарајуће вјештине како би припремио студенте за положаје на високом нивоу у регионалном планирању. Студенти који су заинтересовани за планирање урбаног развоја, регионалног развоја или индустријског развоја подстичу се да се пријаве за мастер из урбанистичког и регионалног планирања.

  &nbsp

  Шта је Мастер у урбаном и регионалном планирању? Мастер у урбанистичком и регионалном планирању је дизајниран да подучава ученике различите предмете и вјештине које ће их припремити за одржавање високих позиција у комисијама за урбанизам и регионалне планове. Студенти ће похађати часове у основним предметима који се фокусирају на теорију и историју планирања, аналитичке методе, динамику развоја метрополита и имплементацију плана. Студенти могу прилагодити своје образовање како би се даље специјализовали у областима као што су транспорт, животна средина, развој заједнице, кориштење земљишта и економски развој.

  &nbsp

  Студенти који примају свој мастер из области урбанистичког и регионалног планирања уче веома вредне вјештине које им омогућавају да креирају добро дизајниране урбанистичке планове. Студенти који су опремљени знањем и искуством који су понуђени у програму, боље су спремни да наставе планове развоја планова на високом нивоу.

  &nbsp

  Трошкови магистра у урбанистичком и регионалном планирању зависе од локације институције и индивидуалних финансијских и школарских политика. У зависности од установе и износа одобрених кредита по семестру, студенти могу завршити програм за само две године.

  &nbsp

  Студенти који заврше мастер програм у урбанистичком и регионалном планирању су квалификовани за наставак каријере у урбанистичком планирању и развоју, становању у заједници и друштвеном развоју, планирању саобраћаја, планирању животне средине, планирању економског развоја, планирању кориштења земљишта, управљању обалом, урбаном дизајну, јавној политици и управљање, историјско очување, развој радне снаге и још много сродних области.

  &nbsp

  Да бисте започели своју потрагу за мастер из области урбанистичког и регионалног планирања, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.