Keystone logo

25 Master Programi u Društvene nauke Političke nauke Uprava 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Društvene nauke
  • Političke nauke
  • Uprava
Polja studija
  • Društvene nauke (25)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Društvene nauke Političke nauke Uprava

Степен између дипломе и докторског студија, магистар је постдипломска награда која обично траје до три године за завршетак. Студенти који постигну свој циљ зарађивања мајстора могу утврдити да имају много више прилика од оних који не раде.

Шта је Мастер у Влади? Овај степен обично нуди ученицима широк спектар знања јер науче како да испитају друштвене институције, укључујући истраживање области реформи и стварање промена унутар друштва. Појединци у програму могу научити праксу и теорију политике и креирања политике. Неке институције за учење омогућавају ученицима да се специјализују у области као што су политичка комуникација, студије безбедности или студије демократије и управљање.

Студенти који стекну магистарске студије у влади уче широк спектар вјештина, као што су способност идентификације и анализе проблема, а затим креирају дјелотворна рјешења, што резултира уоколођеним појединцима који могу створити конкурентске резимее. Многи ученици имају јако добро познавање владе, економије, статистике и анализе политике. Диплом може научити појединце како ефикасно говорити у јавности, слушати активније и боље управљати својим временом.

Не постоји број који би описао трошак зараде диплому у влади. Опћенито, свака установа за учење поставља сопствену цену по сату кредита, а свака земља има своје законе о томе колико колеџ може да наплати. Могућност донација и стипендија такође може променити цену.

Признавање магистарског степена у влади обезбеђује различите каријере за дипломце. Неки могу ићи на очигледне каријере, као што је постајање лобиста или држање политичке канцеларије. Други могу изабрати да раде као менаџери људских ресурса, економисти или политичари. Ипак, други могу изабрати да подучавају владу на нивоу средњег и вишег образовања као наставници или професори. Било да се ради о државној агенцији, универзитетској или приватној компанији или корпорацији, пуно могућности има много тога.

Факултети, универзитети и други заводи за упис у учионице могу пружити владине мастер програме широм свијета. У многим случајевима они који желе да раде на даљину могу такође присуствовати курсевима на мрежи. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.