Keystone logo

273 Master Programi u Studije umetnosti Umetnost 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije umetnosti
  • Umetnost
Polja studija
  • Studije umetnosti (273)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije umetnosti Umetnost

Магистар је напредни академски степен додељен појединацима који ефикасно заврше ригорозан курс студија у одређеној области или области. Већина магистарских програма траје око две године да би завршиле и надограђивале знање стечено у сродном програму дипломског студија.

Само оно што је Мастер студије умјетности? Овај свеобухватни курс студија намијењен је онима који желе проширити своје знање о историји уметности, културној критици, хуманистичким организацијама, теорији медија и асортимацији сродних тема. Учесници програма Мастер студије уметности ће практиковати уметност у асортиману форми и медија, а учествоваће у низу практичних активности везаних за музејске праксе и умјетничко мјесто у модерном и историјском друштву. Додатне области студија у програму Мастер студије умјетности обично укључују заједничке музејске праксе, кураторске студије и преглед критичних и креативних писаних савјета и техника.

Успешни дипломци програма Мастер студије умјетности су опремљени да преузму различите улоге у широком асортиму подручја везаних за уметност и често су ангажовани и могу да командују више новца него њихови вршњаци без напредних студија о умјетничким студијама.

Трошкови стицања магистарских студија у области умјетности варирају на основу бројних фактора, међу којима су и дужина програма, географски регион кроз који се узима и укупни престиж програма и школе.

Студенти који успјешно заврше програм Мастер студије умјетности често нађу посао умјетничких дилера, кустоса музеја и кустосних стручњака, фотографа, графичких дизајнера, умјетничких наставника или у низу различитих дигиталних и мултимедијалних позиција.

Ако Мастер студије умјетности звуче право у вашу улицу, приступите обимном директоријуму програма Мастерстудиес и користите образац о вођству да бисте пронашли онај који најбоље одговара вашим потребама. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.