Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 24 Master diplome u Tumačenje 2023

24 Master Programi u Tumačenje 2023

overview

Генерално захтева око две године да зараде, магистрирао је начин да студент добије појачану знање о својој одабраној области. Ова врста степена је одлична припрема за било још академске каријере или професионалном радном месту и доступан је у великом броју различитих предмета.

Само оно што је мастер у тумачењу? Ова врста програма се фокусира на то како се један језик преведен на други током случајеве међуљудске комуникације. Док се превод може се односити на различите процесе, укључујући и изведених радова са писане речи, студија тумачења је обично ограничена у реалном времену интеракције између људи који говоре различитим језицима. Ученици могу научити о техникама тумачења и најбољих пракси, као и опште комуникације способности. Осим тога, они могу да спроводи детаљну студију њихових изабраних језика како да побољшају своје способности.

Програми као што то може помоћи студенти стичу важне вештине које им могу имати користи на радном месту, као што су јасне комуникације и ефикасног међуљудске интеракције. Осим тога, студенти могу бити у могућности да унапреде своје вештине страних језика.

Трошкови магистрирао у тумачењу ће зависити од низа различитих фактора. Ученици треба да буду сигурни да се обратите директно своје изабране школу, тако да они могу да добију тачне, горе-то-дате информације о програмима у којима би желели да се упишу.

Они који заврше мастер диплому у тумачењу често иду на посао као преводиоци, помажући људима широм света у комуникацији на страним језицима. Они могу радити за предузећа, вести компаније, непрофитне организације, владине агенције или друге организације широм њихове каријере. Осим тога, они са дипломом у тумачењу може такође бити у могућности да раде као преводиоци, аналитичари језика, или чак едукатора.

Ако сте заинтересовани да зарадите један од ових степени, сада је време да се почне. Само тражи свој програм у наставку и директно контактирати пријемни канцеларију школе по свом избору попуњавањем у главној форми.

read_more

filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Humanističkih nauka
  • Studije jezika
  • Tumačenje
fields_of_study
  • Studije Humanističkih nauka (24)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format