Keystone logo

2 Master Programi u Studije Humanističkih nauka Filozofija Teorija vrednosti 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Humanističkih nauka
  • Filozofija
  • Teorija vrednosti
Polja studija
  • Studije Humanističkih nauka (2)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Master Programi u Studije Humanističkih nauka Filozofija Teorija vrednosti

Након што сте постигли високу диплому, можете одабрати наставак студирања предмета у мастер програму. Магистарски степен обично траје две године, у зависности од тога колико курсева узимате одједном и да ли посећујете школу током лета.

Прецизније, шта је Мастер у теорији вредности? Овај степен проучава како различите државе интерагују на међународном нивоу, фокусирајући се на то како државе могу остварити своје циљеве на хуман начин. Два начина на који се овај програм може раздвојити су да разумеју како да ријеше сукобе између држава или како да превенцију такве сукобе на првом мјесту. Неки курсеви из ове области укључују међународне финансије и стране језике.

Овај програм може вас научити многе драгоцене вјештине, укључујући рјешавање конфликата, организацију и културну осјетљивост. Решавање конфликта и културна осјетљивост могу вам помоћи у интеракцији у новим или тешким ситуацијама, а организација је вештина коју можете примијенити на сваки аспект вашег живота.

Да бисте израчунали очекиване трошкове за магистарску диплому, узмите у обзир таксе за регистрацију и онлине курсеве. Ако желите да се крећете, ваши трошкови живота би могли да се промене, тако да је то још једна тачка података која ће се укључити у вашу анализу. Виши степени често нуде стипендије, па потражите било коју доступну у својој области.

Диплома дипломске теорије вриједности може вас припремити за више послова. Једно подручје на коме можете тражити посао је на државним пословима. Владиним агенцијама често је потребан неко ко може да креће кроз понекад конфликтне жеље међународних држава. Ако се фокусирате на вредностну вредност овог поља, потражите послове у оквиру међународних фирми. Познавање више култура је такође корисно за посао у образовању.

Ово поље студија постоји на многим универзитетима широм света. Ако можете завршити диплому на мрежи, ово отвара више могућности за вас. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.