Keystone logo

6 Master Programi u Studije Humanističkih nauka Književnost Teorija književnosti 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Humanističkih nauka
  • Književnost
  • Teorija književnosti
Polja studija
  • Studije Humanističkih nauka (6)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Humanističkih nauka Književnost Teorija književnosti

Магистарски степен је невероватан начин за ученике да повећају своје образовање, као и стварају нове могућности за своју каријеру. Потребно је отприлике годину или две да би стекли магистарски степен, који се може завршити када се добије додипломски степен.

Шта је Мастер у књижевној теорији? Фокусирајући се на значење, филозофију и тумачење литературе, ученици уче широк спектар вештина информисања и анализе везаних за романе, прозу и поезију. Неки од предавања на овом пољу студија могу укључити фокус на однос између културе и књижевности, као и употребу реторике кроз векове. Неки курсеви имају прилику да ученици предају енглески језик који не говори језик.

Студенти који примају мастер из књижевне теорије могу научити како анализирати све врсте писања. Они такође уче како брзо читати и могу развити ожиљно познавање културе иу историјском и модерном времену, што доприноси уједначеним међуљудским способностима. Ове вештине помажу ученицима да учине јаче кандидате када траже посао.

Курсеви за овај степен могу имати различите цене, тако да ученици треба да ступе у контакт са својим факултетом или универзитетом да би сазнали више. Трошкови се могу повећавати или смањивати на различитим локацијама широм света.

Постоји неколико каријера које потичу од Мастера у књижевној теорији. Са дивним познавањем књижевности и прозе, многи дипломци постају професори енглеског језика или језички наставници, а студенти могу радити и са превођењем или монтажом. Због тога што је књижевна теорија тако везана за штампано и онлине писање, многи студенти одлучују да постану маркетисти или новинари.

Проналажење факултета или универзитета који нуди онлине Мастер у књижевној теорији није превише тврд. Постоји много школа широм свијета које имају курсеве који се баве овим подручјем студирања. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.