Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 33 Master diplome u Telekomunikacijski inženjering 2023

33 Master Programi u Telekomunikacijski inženjering 2023

overview

Ученици често похађају наставу на мастер нивоу након завршетка студијских студија у одговарајућем пољу. Програми обично трају од две до пет година, зависно углавном од статуса уписа.

Шта је мастер у области телекомуникационог инжењерства? Ова врста програма се често узима као наставак општег истраживања електротехнике. Као и многи други мастер програми на пољу примијењених наука и сродних области, наставни програми за телекомуникације и мрежни инжењеринг су релативно фокусирани. Они су, стога, обично краћи од просечног курса магистарских студија, узимајући само једну годину за завршетак у неким институцијама. Студенти би требали очекивати одјељења која истражују теме као што су сателитске комуникације, оптичко умрежавање, системи свјетлосног таласа, управљање сигналима и дизајн мреже.

Студенти обично дипломирају из телекомуникационог дизајна и инжењерског програма са повећаним техничким вештинама и теоријским разумевањем, често водећи бољим вештинама за решавање проблема. Дипломци мајстора такође могу да стекну пословну жељу да унапреде своје каријере. Излагање мрежи поузданих саветника и мотивисаних вршњака током програма такође може постати предност у пост-академским подухватима ученика.

Трошкови инжењерског програма обично се заснивају на неколико фактора. Као такви, трошкови се знатно разликују од једног до другог програма; ученици могу добро да добију општу процену од сваке институције прије подношења захтјева.

Ови програми обично подразумевају да припремају зреле кандидате за истраживачке, лидерске или наставничке положаје у области развоја телекомуникација. Мрежни инжењер, на пример, може управљати тимом одговорним за рад опреме у предузећу за складиштење података, жичани центар или сличан објекат. Електро инжењери са умреженом и комуникацијском специјалношћу могу бити укључени у истраживање преносног потенцијала нових материјала и технологије. Предузетни дипломци би могли да се укључе у заједничку заједницу где могу да користе своје знање о комуникацијским технологијама како би развили мрежна решења за нове индустрије, као што су путовање кроз свемир, аутомобиле за аутомобиле и вештачку интелигенцију.

Постоји много места где можете добити мастер из области телекомуникација. Делови неких програма могу бити доступни и на мрежи. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

read_more

filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Inženjerske studije
  • Elektrotehnika
  • Telekomunikacijski inženjering
fields_of_study
  • Inženjerske studije (33)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format