Keystone logo

28 Master Programi u Moda Tekstili 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Moda
 • Tekstili
Polja studija
 • Moda (28)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Master Programi u Moda Tekstili

  Уобичајено је да људи добију диплому магистра, тако да могу да напредује у каријери. Постоји неколико предности ове врсте програма. Људи развију професионалне и личне вештине док стицању специфичних знања код субјекта. То им омогућава да се издваја од других у радне снаге.

  Шта је Мастер из текстила? Ова напредна степен фокусира на развој и коришћење текстила у свету модног дизајна. Данашње дизајн ослањају на овом материјалу за стварање одећу и расту своје брендове. Пошто свака текстил је мало другачија, она је изузетно вредна да имају знање у овој теми. Постоји више курсеви доступни широм света заинтересованим студентима. Многи програми комбинују проучавање текстила са модом. Ови часови се обично уче на кампусу да промовише бољу учење. Док је у школи, ученици обично уче о историји дизајна, развоја тканине, дизајнирање са различитим материјалима, и још много тога.

  Постоје вишеструке користи за стицање мастер диплому. Овај степен често поставља студенте осим у модној индустрији. У многим случајевима, они имају више могућности за рад. Такође, многи људи дипломира са бољим разумевањем одеће и производног аспекта модној индустрији.

  Трошкови прибављања мастер диплому зависи од школе. Пошто постоје универзитети широм света, тешко је утврдити један конкретан накнаду. Уместо тога, она је добра идеја да се испита трошкове школарине са канцеларије пријемном екипе.

  Студенти који заврше са Мастер у текстилној су обично квалификовани да раде у различитим улогама у свету моде. Многи људи раде на страни производње индустрије. Они раде са дизајнера и произвођача да помогне производе и / или дизајн одећу. Неки људи раде за велике компаније, а остали раде као извођачи. Други иду на дизајнирати сопствену линију одеће.

  Најбоље је да погледате на сајту ако желите да примените на ову врсту програма. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.