Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 111 Master diplome u Tehnologija obrazovanja 2023

111 Master Programi u Tehnologija obrazovanja 2023

overview

У данас 'с дигиталном свету, технологија је постао моћан алат учионица. Са Мастер у дигиталној технологији, дипломци су спремни да осмисле и спроведу иновативних модела учења у својим школама или радном месту. Са онлине програма доступно чак прометним васпитача и професионалаца може зарадити Мастер 'с степен.

Шта је мастер у дигиталном технологијом? Мастер 'с степен у дигиталној технологији припрема едукатора и специјалиста за воде на мрежи и дигитални учење у учионицама и предузећа широм света. Са освртом на актуелна питања, лидерство и технологија за учење, програм омогућава студентима да направе заједничких окружења за учење.

Мастер из дигиталне технологије ће студенти како учионици руководство и техничке вештине потребне за успех у стално развија дигиталном свету.У пару са јаким образовним фондације, ове вештине обезбеди да се матуранти позицији да искористи образовни технологију да креирају и воде интегрисане моделе учења.

Јер степени у образовном и дигиталне технологије нуде се широм света, трошкови могу да варира од програма до програма. Контакт школама директно да истраже како трошкове и користи магистра у дигиталној технологији.

Са Мастер у дигиталној технологији, дипломци су спремни да успеју у образовном или пословне каријере по њиховом избору. Од колегијума нивоа до основне учионице, едукатори са Мастер 'с дипломом из дигиталне технологије су веома тражени. За пословне професионалце, могућност креирања иновативних модула учења и програме обуке им даје конкурентну предност у технолошки напредном радном месту.Било да слиједи програм са пуним радним временом или прилагодите виртуелни програм око густог распореда, техничке и лидерске вештине тада добијате са овим степеном могу припремити за нове захтеве дигиталног учења.

Завршни радови Господара на дигиталну технологију може узети као као мали години редовних студија. За радне професионалце који желе да заврше диплому без напуштања своје каријере, многи програми нуде скраћено радно време и онлајн опције. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.

read_more

filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Obrazovanje
  • Tehnologija obrazovanja
fields_of_study
  • Obrazovanje (111)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format