Keystone logo

119 Master Programi u Obrazovanje Tehnologija obrazovanja 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Obrazovanje
  • Tehnologija obrazovanja
Polja studija
  • Obrazovanje (119)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Obrazovanje Tehnologija obrazovanja

У данас 'с дигиталном свету, технологија је постао моћан алат учионица. Са Мастер у дигиталној технологији, дипломци су спремни да осмисле и спроведу иновативних модела учења у својим школама или радном месту. Са онлине програма доступно чак прометним васпитача и професионалаца може зарадити Мастер 'с степен.

Шта је мастер у дигиталном технологијом? Мастер 'с степен у дигиталној технологији припрема едукатора и специјалиста за воде на мрежи и дигитални учење у учионицама и предузећа широм света. Са освртом на актуелна питања, лидерство и технологија за учење, програм омогућава студентима да направе заједничких окружења за учење.

Мастер из дигиталне технологије ће студенти како учионици руководство и техничке вештине потребне за успех у стално развија дигиталном свету.У пару са јаким образовним фондације, ове вештине обезбеди да се матуранти позицији да искористи образовни технологију да креирају и воде интегрисане моделе учења.

Јер степени у образовном и дигиталне технологије нуде се широм света, трошкови могу да варира од програма до програма. Контакт школама директно да истраже како трошкове и користи магистра у дигиталној технологији.

Са Мастер у дигиталној технологији, дипломци су спремни да успеју у образовном или пословне каријере по њиховом избору. Од колегијума нивоа до основне учионице, едукатори са Мастер 'с дипломом из дигиталне технологије су веома тражени. За пословне професионалце, могућност креирања иновативних модула учења и програме обуке им даје конкурентну предност у технолошки напредном радном месту.Било да слиједи програм са пуним радним временом или прилагодите виртуелни програм око густог распореда, техничке и лидерске вештине тада добијате са овим степеном могу припремити за нове захтеве дигиталног учења.

Завршни радови Господара на дигиталну технологију може узети као као мали години редовних студија. За радне професионалце који желе да заврше диплому без напуштања своје каријере, многи програми нуде скраћено радно време и онлајн опције. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.