Keystone logo

93 Master Programi u Studije Tehnologije Tehnologija Inovacija 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Tehnologije
  • Tehnologija Inovacija
Polja studija
  • Studije Tehnologije (93)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Tehnologije Tehnologija Inovacija

Студенти који стичу магистарску студију често се надају да ће даље развијати своје знање у академском пољу. Многи ученици користе ове програме како би им помогли да се припреме за развијенију улогу у индустрији по свом избору.

Шта је Мастер Инноватион Тецхнологи? Фокус у технолошким иновацијама пружа студентима простор за истраживање јединственог пресека технолошког дизајна и развоја производа. Често се ови програми могу пратити фокусирањем на инжењерске приступе и помоћи студентима да стекну предузетничке и менаџерске способности уз технички савет. Програми се често фокусирају на развој профитабилних предузећа и комерцијалних производа. Курсеви обично покривају теме као што су пословна стратегија, дијагностички дизајн, политика, проналазак, развој производа, управљање, одрживост и интелектуална својина.

Овај програм може помоћи студентима да стекну важне индустријске вјештине. Вјештине руководства стечене током програма могу помоћи у започињању побољшаних каријера. Поред тога, побољшани развој производа и технолошке вештине могу помоћи ученицима да прошире фокусирање у каријери и побољшају будуће плате.

Приликом разматрања трошкова, студенти морају погледати појединачне институције које одређују своје накнаде. Трајање може у великој мјери утјецати на укупне трошкове студирања, а ученици ће можда требати у складу с тим.

Завршетак магистарског инжењерства у технологији може отворити занимљиве опције каријере за нове дипломце. Многи ученици могу изабрати позиције као менаџери иновација у технолошким корпорацијама. У овом својству, појединци се могу посебно фокусирати на управљање иновацијама у ланцу снабдевања и операцијама. Поред тога, неки студенти могу наћи положаје као руководиоци пројектовања у инжењерским, комуникацијским и технолошким компанијама. Изван овог капацитета, студенти могу изабрати да раде на потражњи потрошача и односима с медијима као маркетинг менаџери. Ови програми такође пружају одличну прилику студентима да стекну вештине неопходне да би започеле своје профитабилне технолошке пројекте.

Програми лоцирани широм различитих земаља нуде Мастер ин Тецхнологи Инноватион. Онлине програми могу бити алтернативна опција традиционалним платформама. Да започнете, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.