Keystone logo

10 Master Programi u Studije profesionalne prakse Tehnologija i inženjering 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Studije profesionalne prakse
 • Tehnologija i inženjering
Polja studija
 • Studije profesionalne prakse (10)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Master Programi u Studije profesionalne prakse Tehnologija i inženjering

  Мастер струковних студија (МПС) је диплома дизајниран да се концентришу више конкретно на једну област у оквиру ширег интердисциплинарног поља. Генерално Постоји фокус на реалном свету примене вештина. Људи који обављају овај степен можда желе да продубе своју професионалну стручност у њиховом тренутном индустрији или може бити у потрази за пребацивање професионалних брзина.

  Шта су струковне студије у технологији и инжењерство? Степен ове врсте може да се фокусира на информационе технологије, или може да се бави конструкције и планирање. Различити програми могу понудити курсеве који имају за циљ да појача знање студента предмета, како би се повећала њену примену на постојеће индустрије. У већини случајева, курс студија ће комбиновати предавања у учионици са теренским.Класе могу да укључују рачунарске науке, психологије, подршку одлучивању, сигурност индустрија, управљање ризицима, и кризе и управљања ванредним ситуацијама. Програм такође може дозволити, или захтева, стажирање или професионалну пласман.

  Предности на МПС укључују повећан знање о томе како да примене научене вештине са стварним ситуацијама у професионалном окружењу. Дипломци могу уживати поверење разумевања свој предмет, а како се то ради под оригиналним условима пре него што уђу у поље. Људи који су већ у индустрији и који желе да продубе овај степен и прошире своје знање могу да имају користи од додатне вредности које доносе на посао. Стручну спрему може повећати потенцијал зараде и посао безбедност.

  Школарина и таксе за регистрацију се разликују у зависности од програма и школе. Обратите школу са програмом вашем избору за детаље у вези своје школарине захтеве.

  Постоји безброј могућности каријере за дипломце са мастер струковних студија у технологију и инжењерство. Области укључују руднике и енергетске индустрије, рибарство, пољопривреда, туризам, комуналне инфраструктуре, град и регионално планирање, превоз, урбаног дизајна, и аналитичар ризика катастрофа, да наведемо само неколико. Безбедност је област повећања прилику у информационе технологије индустрије. Ентерприсе архитектуре и безбедност инжењеринг расту поља која треба људе са специфичним експертизе.

  Наша база података има широк избор програма који нуде струковних студија дипломе из технологија и инжењеринг са универзитета широм света. Трагање за ваш програм испод и контакт директно Пријем Канцеларија школе по вашем избору попуњавањем олова облику.