Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 130 Master diplome u Tehnologija 2023

130 Master Programi u Tehnologija 2023

overview

Магистрирала је академска квалификација која је додељена студентима који су успешно прошли постдипломске студије и показују висок ниво стручности у одређеној области. Стога, то може бити одржива опција за студенте који желе да унапреде своје знање у одређеном предмету. Да би се квалификовали за магистарске студије, студенти морају имати диплому или његов еквивалент.

Шта је Мастер у технологији? Технологија као академска потрага обухвата широк спектар тема. Проучавање технологије укључује мноштво различитих вештина, метода и процеса. Студенти магистра у технологији се често налазе у специјализацији за информациону технологију, пословање и технологију, инжењерске технологије или управљање технологијама. Курикулум програма може укључивати курсеве као што су управљање базом података, интернет програмирање, стратегија технологије и статистика. Појединци се могу научити како развијати нове производе, градити и управљати техничким тимовима, и започети и покренути технолошке компаније.

Вештине научене у програму Мастер ин Тецхнологи могу дозволити дипломцима да наставе напредне каријере на терену. Ученици често развијају специјализоване организационе, аналитичке и вјештине одлучивања које им помажу да се издвоје од публике.

Дипломирани магистар на технологији нуди се у многим школама широм света. Неким програмима се чак може приступити и одвојено, тако да курсеви и трошкови могу варирати у зависности од универзитета. Препоручује се да студенти контактирају универзитет од интереса за додатне информације о трошковима похађања.

Каријере у технологији су разноврсне и далекосежне. Дипломирани студенти могу наставити каријеру у управљању информацијским ризицима са јавном рачуноводственом фирмом. Студенти могу наћи запослење као рачунарски аналитичари, рачунарски програмери, представници подршке или системски аналитичари. Мастер из Технологије тежи да припреми појединце за каријере високог нивоа у водећим пројектима пословања, одељењима и чак целим организацијама.

Школе широм света нуде различите програме Мастер ин Тецхнологи. Студенти могу имати могућност студирања у традиционалном окружењу или зараде на интернету. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

read_more

filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Studije Tehnologije
 • Tehnologija
fields_of_study
 • Studije Tehnologije (130)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format