Keystone logo

164 Master Programi u Studije Tehnologije Tehnologija 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Studije Tehnologije
 • Tehnologija
Polja studija
 • Studije Tehnologije (164)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Master Programi u Studije Tehnologije Tehnologija

  Магистрирала је академска квалификација која је додељена студентима који су успешно прошли постдипломске студије и показују висок ниво стручности у одређеној области. Стога, то може бити одржива опција за студенте који желе да унапреде своје знање у одређеном предмету. Да би се квалификовали за магистарске студије, студенти морају имати диплому или његов еквивалент.

  Шта је Мастер у технологији? Технологија као академска потрага обухвата широк спектар тема. Проучавање технологије укључује мноштво различитих вештина, метода и процеса. Студенти магистра у технологији се често налазе у специјализацији за информациону технологију, пословање и технологију, инжењерске технологије или управљање технологијама. Курикулум програма може укључивати курсеве као што су управљање базом података, интернет програмирање, стратегија технологије и статистика. Појединци се могу научити како развијати нове производе, градити и управљати техничким тимовима, и започети и покренути технолошке компаније.

  Вештине научене у програму Мастер ин Тецхнологи могу дозволити дипломцима да наставе напредне каријере на терену. Ученици често развијају специјализоване организационе, аналитичке и вјештине одлучивања које им помажу да се издвоје од публике.

  Дипломирани магистар на технологији нуди се у многим школама широм света. Неким програмима се чак може приступити и одвојено, тако да курсеви и трошкови могу варирати у зависности од универзитета. Препоручује се да студенти контактирају универзитет од интереса за додатне информације о трошковима похађања.

  Каријере у технологији су разноврсне и далекосежне. Дипломирани студенти могу наставити каријеру у управљању информацијским ризицима са јавном рачуноводственом фирмом. Студенти могу наћи запослење као рачунарски аналитичари, рачунарски програмери, представници подршке или системски аналитичари. Мастер из Технологије тежи да припреми појединце за каријере високог нивоа у водећим пројектима пословања, одељењима и чак целим организацијама.

  Школе широм света нуде различите програме Мастер ин Тецхнологи. Студенти могу имати могућност студирања у традиционалном окружењу или зараде на интернету. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.