Keystone logo

2 Master Programi u Studije Arhitekture Tehničko crtanje 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Studije Arhitekture
 • Tehničko crtanje
Polja studija
 • Studije Arhitekture (2)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Popular study format

  Popular education type

  Master Programi u Studije Arhitekture Tehničko crtanje

  Магистарски студиј пружа могућност студентима да прошире своје знање и вештине у специјализованим областима студирања. Ови програми дипломског нивоа обично могу бити завршени у року од једне до двије године.

  Шта је Мастер у техничкој цртежи? Ови програми имају за циљ да изграде на концептуалном разумијевању архитектуре, инжењерских и дизајнерских метода и вежбају вештине вучења које се користе у професионалним поставкама. Теме предмета могу истражити цртање у области ликовне умјетности, урбанистичког планирања, технологије и људских наука. Студенти се подстичу да креирају оквир вештина заснованог на тренутним изазовима одрживости у урбаним срединама. Пријем у програм вероватно ће захтијевати диплому у архитектури или другој блиској сродној области.

  Стицање дипломе техничког цртежа може имати користи за ученике на много професионалних и личних начина. Учење ефективних истраживачких метода, разумијевање утицаја друштвених и инжењерских питања и способност да планирају и реализују реалистичне пројекте су све вриједне вјештине које се користе за индивидуално обогаћивање и приступ повјерљивим конкурентским позицијама.

  Програми су доступни на међународном нивоу, тако да трошкови и трајање курса могу да варирају са сваком институцијом. Студенти који су заинтересовани за упис требају контактирати одређене школе са упитима о трошковима и захтјевима.

  Завршетак магистарског степена техничког цртежа може представити дипломце са много интересантних могућности за каријеру. Већина потенцијалних радних места се налазе као писци у архитектонској индустрији. Друга поља са потражњом за израду радних места су грађевинарство, електроника и производња. Специфични називи посла за професионалне техничаре за цртање могу укључивати архитекте, дизајте производа, програмера, рачунарске инжењере, ЦАД израде, дизајере апликација, електричаре, стручњаке за конструкцију, дизајне ентеријера и електронске стручњаке.

  Флексибилне делимично и онлине курсне опције доступне су за ученике са заузетим распоредима и ограниченим приступом или могућностима да присуствују објекту. Да бисте започели, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.