Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 24 Master diplome u Stvaranje filma 2023

24 Master Programi u Stvaranje filma 2023

overview

Магистрирала је први ниво образовања послије завршетка додипломске дипломе. Он нуди даље истраживање академске теме интересовања или обуке и образовања у потрази за одређеном професионалном каријером.

Шта је Мастер у филму? Овај степен је за амбициозне филмске ствараоце који желе да науче стварање филмова. Постоји неколико стаза за учење које су обично доступне студентима, што може укључивати писање сценарија, режију, уређивање, продукцију, кинематографију, документарне филмове и снимање звука и дизајн. Истраживање се може комбиновати са примењеном обуком у коришћењу простора за студирање или пробу, камером, звуком и опремом за осветљење, звучним и монтажним апартманима и различитим медијима. Други могући курсеви могу укључивати приче о екрану, визуелну причу, политику, друштвени активизам, медијску индустрију и медијски закон и етику.

Студенти из мастер програма за филмове могу научити како сарађивати једни с другима, пре свега, с обзиром на то да је стварање филмова често у потрази за тимом. Вештине истраживања се обично рафинишу, као и управљање пројектима и интерперсоналне комуникацијске способности, које се примењују за све линије рада.

Трошкови програма варирају за Мастер у филму, зависно од образовне установе, земље у којој се заснива, као и дужине програма. Студенти могу очекивати да проводе најмање једну до три године да би завршили диплому.

Могућности каријере за дипломиране студенте филма могу бити директор, продуцент, сниматељ, сценариста или уредник у филмској и телевизијској индустрији. Постоје и друге улоге у производњи филмова, попут дизајнера звука, дизајнера производње или дизајнера визуелних ефеката. Дипломци можда желе да наставе независно стварање филмова или да траже могућности унутар великих компанија за емитовање или филмску продукцију. Каријере у филмској архиви, дистрибуцији или цуратион-у су додатне опције.

Магистарски програми за филмове доступни су на универзитетским камповима и онлине програмима широм света. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

read_more

filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Žurnalistika i Masovne komunikacije
  • Studije filma
  • Stvaranje filma
fields_of_study
  • Žurnalistika i Masovne komunikacije (24)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format