Keystone logo

46 Master Programi u Studije sporta i vežbanja Studije sporta 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije sporta i vežbanja
  • Studije sporta
Polja studija
  • Studije sporta i vežbanja (46)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije sporta i vežbanja Studije sporta

Да бисте остварили мастер диплому, морате показати да сте овладали своју област истраживања. Када завршите диплому, магистрирао је само један од постдипломских доступних опција за вас.

Шта је мастер у спорту студије? То је студија вежбања и спорта са циљем припреме ученика да тренира на нивоу колеџа. Овај степен тежи да обезбеди јаку основу за спорт администрације, управљања и финансија. Можда се упознају са истраживачким методама и техникама као применити на атлетском и спортске науке и вероватно ће стекну разумевање теорије и стратегија тренера. Можда ћете чак упознају са актуелним питањима и правним аспектима спортске образовања и управљања.

Можете научити много лидерске вештине, као што је делегирање и мотивисање, у програму спортске студије које могу довести до улоге у управљању.Разумевање индивидуалне потребе спортиста може да вам пружи могућност да боље разуме индивидуалне потребе других у свом животу.

Трошкови школарине и накнаде у великој мери разликују међу универзитетима. Постдипломске степени долазе у многим облицима и величинама. Када пронађете програм који вас интересује, контактирајте канцеларију пријемни за више информација.

Добијање диплому магистра у спортским студијама вас разликује од других појединаца у спортској индустрији због напредног нивоа студија, што може довести до послова у многим областима у спортској индустрији, од управе до односа с јавношћу у продаји. Можете чак иду на да буде генерални директор великог спортског тима или наставити каријеру у настави где можете имати прилику да тренер разних спортских екипа. Овај степен такође отвара врата за послове у спортској администрацији.

Ако већ имате посао који се плаћа рачуне, спроводи постдипломски степен можда чини немогућим.Интернет је дозволио универзитета широм света да понуди студијске програме онлајн господара који омогућавају да стане високо образовање у свој живот. Трагање за свој програм у наставку и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.