Keystone logo

1 Master Programi u Studije Održivosti Studije socijalne održivosti Studije siromaštva ljudi 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Održivosti
  • Studije socijalne održivosti
  • Studije siromaštva ljudi
Polja studija
  • Studije Održivosti (1)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Master Programi u Studije Održivosti Studije socijalne održivosti Studije siromaštva ljudi

Постизање магистарског степена може отворити врата за већу каријеру зараде са највишим нивоом одговорности. Иако је предуслов бацхелор'с дегрее, магистарски степен траје само једну до две године.

Шта је Мастер у студијама сиромаштва? Студенти који одлуче да траже овај степен могу фокусирати своју енергију на курсеве који покривају политику, друштвене промене, економију развоја и многе друге. За студенте који желе анализирати глобални развој и како је сиромаштво везано, овај степен може бити одговарајући. Часовник је често дизајниран да помогне ученицима да разумеју изазове који долазе са земљама у развоју и како они могу да одговоре на наведене изазове.

Студенти који траже магистарски степен студија сиромаштва могу добити награду за развијање нове друштвене свести и разумијевање како добро радити са другима у групном напору, који могу помоћи у њиховом професионалном и личном животу. Осим тога, њима се могу дати вештине да критички размишљају о светским економским проблемима путем глобалног сочива.

Цена магистарског степена обично зависи од тога где се налазите и која институција планира да присуствује. Трајање студијског времена такође утиче на цене.

Студије сиромаштва могу припремити ученике за различите каријере у области економије и социјалне правде. Са магистарским образовањем, они могу ући у каријере као истраживачи сиромаштва. Истраживачи имају за циљ развијање политика које могу олакшати сиромаштво кроз разумијевање фактора који погађају сиромашне. Осим тога, носиоци степена образовања могу да траже позиције као међународни социјални радници, да помажу мање срећним на глобалном нивоу и да раде са темељима ради смањења сиромаштва и решавања питања заједнице. На макро нивоу, многи могу пронаћи посао привлачног за заједницу. Они могу бити укључени у организовање заједнице и социјално планирање.

Програми који наглашавају студије сиромаштва могу се наћи на многим различитим универзитетима. Ако не живите довољно близу, онлине класе могу бити за вас. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.