Keystone logo

4 Master Programi u Žurnalistika i Masovne komunikacije Studije radio programa i prenosa 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Žurnalistika i Masovne komunikacije
  • Studije radio programa i prenosa
Polja studija
  • Žurnalistika i Masovne komunikacije (4)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Žurnalistika i Masovne komunikacije Studije radio programa i prenosa

Магистрирала је глобално призната академска ознака која помаже вештинама развијеним у сродном програму бачелера. Студенти примљени на магистарске програме обично су већ завршили обимне предмете високог образовања у широком низу дисциплина, укључујући, али не ограничавајући се на, енглески, историју, основну математику, хуманистичке науке, филозофију, ликовне и друштвене науке.

Шта је то Мастер студије радио-студија? Овај ригорозни курс студија се генерално завршава за око две године и укључује темељан преглед и образовање у свим аспектима савремене радио продукције како у корпоративном тако иу слободном окружењу. Студенти би требали очекивати да проучавају радио и звук производњу и монтажу, технике микрофона, снимање и веб вјештине, израду програма и планирање, талент-цастинг, тимски рад и управљање пројектима, између осталих сродних подручја. Додатна пажња ће се посветити моралним и етичким разматрањима пошто се односе на масовне медије.

Студенти који успјешно стекну магистарске студије на радио студијама опремљени су вештинама потребним за рад у широком спектру конкурентских глобалних компанија и често су ангажовани прије и могу тражити веће плате од својих мање образованих колега.

Трошкови стицања магистарских студија у радио студијама значајно варирају иу школској и географској регији, тако да се заинтересовани студенти подстичу да контактирају сваку школу од интереса директно за специфичне и релевантне информације о школаринама.

Радио студије дипломаца припремају се за рад у широком асортиману мултимедијалних капацитета. Многи одмах нађу рад у радио продукцији, програмирању, новостима, најављивању и рекламирању продаје, између осталог. Иако многи студенти одмах траже посао у индустрији забаве или високом образовању након завршетка школовања, други још користе диплому за радио студије као корак ка постизању још вишег напредног степена.

Ако сте магистар радија студија звучни као прави курс студија за вас, истражите бројне образовне могућности доступне на глобалном нивоу користећи нашу широку базу података. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.