Keystone logo

5 Master Programi u Turizam i Ugostiteljstvo Turizam Studije nauke o aktivnostima za slobodno vreme 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Turizam i Ugostiteljstvo
  • Turizam
  • Studije nauke o aktivnostima za slobodno vreme
Polja studija
  • Turizam i Ugostiteljstvo (5)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Turizam i Ugostiteljstvo Turizam Studije nauke o aktivnostima za slobodno vreme

Постдипломске студије су за студенте који желе наставити студије у високом образовању. Већина магистарских степена обично захтијева најмање годину дана редовног студирања и може трајати до четири године за завршетак. Већина програма захтева завршетак од 32 до 60 сати рада.

Шта је Мастер у студијама за слободно време? Такође познат као Мастер у студијама за рекреацију, овај степен је грана друштвених наука, а намера је да припреми ученике да раде као рекреативни терапеути или да управљају рекреативним окружењима. Као дио основног захтева, ученици се могу наћи на курсевима као што су перспективе у слободно вријеме, концепти у терапијској рекреацији и администрација и надзор рекреације и спорта. Изборне могућности курса могу укључити дизајн рекреативног програма, трендове и питања у терапијској рекреацији, као и подручја и установе за рекреацију и спорт. Магистарски степен обично одговара особама које воле да раде са великим бројем људи.

Студенти који траже мастер студије у слободно време могу развити много вредних вештина. Они могу научити аналитичке вештине и вештине решавања проблема, као и прилагодљивост. Ово би могло помоћи ученицима у њиховом личном и професионалном животу.

Мастер у студијама за слободно време нуди се на многим универзитетима, а програмски захтеви варирају. Многи фактори могу утицати на трошкове степена, укључујући локацију школе, дужину програма и одабране курсеве. Контактирајте било коју проспективну школу за детаљнији преглед трошкова уписа.

По завршетку студија, студенти могу пронаћи каријерне прилике на лидерским и менаџерским позицијама у различитим агенцијама, као што су непрофитне организације, војне базе, одмаралишта, спортски објекти, школе и центри за рекреацију на отвореном. Могућности за запошљавање често захтевају од потенцијалних појединаца да поседују јаке лидерске вештине, да би могли да мотивишу друге и да буду креативни, вредни и здрави. Дипломци се могу наћи као тренери, менаџери фитнесс центара, паркери или менаџери забавних паркова.

Многи универзитети нуде Мастер у студијама за слободно време. Наравно, студенти могу увек да се упражњавају и на нивоу кампуса. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.