Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 20 Master diplome u Studije migracija 2023

20 Master Programi u Studije migracija 2023

overview

Већина магистарских степена се нуди као магистар или магистар наука. У зависности од изабране каријере, мајстор може повећати каријеру или отворити претходно затворена врата.

Шта је Мастер у студијама миграције? Истраживање је велика компонента овог степена. Студенти уче имиграциону политику, истраживачке методе, миграцију радне снаге, расељавање и развој у савременом свету и глобалне трендове. Индивидуалне курсеве курса могу се прилагодити зависно од интересовања ученика и будућих каријерних циљева. Студенти уче различите аспекте закона и политике и како их вјежбати на терену. Већина студија завршава се за две године и укључује тезу. Многи такође нуде могућност студирања у иностранству.

Програм научи учесницима како да кампању и изводе заговарачки рад. Учење одговарајућих истраживачких метода не само помаже у одабраном пољу каријере, већ и помаже ученицима да правилно истражују друге ствари у свом животу, које имају користи од квалитетних информација из здравствене заштите и куповине аутомобила за поседовање куће.

Да бисте финансијски припремили, истражите различите расположиве опције, од различитих трошкова до потребног оптерећења курса, пре доношења одлуке о правом програму за студент и његовог или њеног буџета. Такође се предлаже школовању за тренутни распоред трошкова.

Дипломанти програма су преузели своје студије о миграцијама и наставили са својим образовањем како би постали доктори и адвокати. Многи су такође почели да раде за глобалне организације попут Агенције Уједињених нација за помоћ и радове. Кариерне стазе у области људских права, имиграције, хуманитарног и избјегличког рада су све одрживе опције. Многе владине и невладине организације и тијела нуде потенцијалне запослене прилике дипломцима. Грассроотс организације, предузетништво, новинарство и дипломатија пружају додатни избор у каријери.

Програми су доступни на разним универзитетима широм свијета или на мрежи за студенте којима је потребан флексибилан распоред. Да започнете процес, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

read_more

filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Društvene nauke
  • Studije razvoja
  • Studije migracija
fields_of_study
  • Društvene nauke (20)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format