Keystone logo

285 Master Programi u Društvene nauke Studije kulturologije 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Društvene nauke
  • Studije kulturologije
Polja studija
  • Društvene nauke (285)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Društvene nauke Studije kulturologije

Узимајући Мастер 'степени курс а често је важан корак у усавршавању један ' с разумевање или знање у задатој теми. Студенти треба да очекују ригорозне фокус на одређену област интересовања.

Шта је мастер у студије културе? Култура, уопштено говорећи, представља скуп артефаката и пракси које представљају људску интеракцију и комуникацију. Као што је релативно широк појам, културне студије програми имају тенденцију да имају много различитих специјализације. На Мастер 'с нивоу, могло би се очекивати да ће наићи на студије семене мислилаца, важних облика уметности, специфичним историјским периодима или културе појединих економских теорија. Ови програми могу узети ученике у распону од два до шест година да заврши, у зависности од њихових распореде и курсу потребно.

Култура је главни економски фактор, и разумевање тога може да пружи предност приликом доношења различитих пословних одлука.Строгост и знање узгаја током студијског програма мастер 'с такође може пружити ученицима основу за успешну потрази за докторат.

програми Мастер 'с тенденцију да представљају значајне инвестиције, како финансијски тако и у погледу времена. Студенти треба да би били сигурни да имају све најновије информације од контактирали школу директно са питањима о школарине.

носиоци културног студије степена може бити идеални кандидати за различите позиције у медијским кућама. Маркетинг менаџер у компанији филмску продукцију је прихватљиво да се користе детаљно познавање историје филма и разумевање тренутне културне праксе да предвиде обрасци потрошње за одређени производ и план стратегије у складу са тим. Дипломирао такође могу одлучити да користе знање стечено у једном од ових програма за унапређење академску каријеру, преласка на докторском истраживачког програма у студијама културе.

Многи од најбољих програма су на дохват руке.Трагање за свој програм у наставку и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.