Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 36 Master diplome u Studije kulturnog nasleđa 2023

36 Master Programi u Studije kulturnog nasleđa 2023

overview

Повећајте свој потенцијал за зараду и могућности за каријеру са магистарским степеном. Ови напредни академски акредитиви могу вас припремити за наставу доктората или за рад у новом пољу. Већина програма креће се од једне до две године.

Шта је Мастер студије науке? Програми пружају детаљну студију светских лекова и нематеријалних и опипљивих. Области студирања могу се кретати од локалног до глобалног и првенствено се фокусирати на културне покрете, предмете, традиције и праксе. Студенти могу изабрати изборне предмете како би стекли даљу експертизу у одређеним областима. Рад на предмету може укључивати мултикултуралне, вишејезичне, мултиетничке и мултинационалне групе. Добијено знање може помоћи ученицима да подучавају различите културне разлике и анализирају културне, политичке и друштвене акције.

Ученици у дипломском програму могу да раде на много корисних вештина. Јавно говорење је вјештина која може да допре до многих аспеката живота са посла на добровољни рад у заједници. Академско писање и вештине истраживања могу помоћи студентима у академским и корпорацијама.

Трошак присуствовања зависи од установе, дужине програма и других фактора. Истражите варијабле пре него што донесете одлуку о правом програму.

Већина студената са Мастер студијама научења узима традиционалну академску путању која се фокусира на истраживачке пројекте, курирање и архивирање. Музеји и архивске институције могу пружити могућности за запошљавање дипломаца. Студенти су се такође развили изван традиционалних и задатих послова као директори за односе с јавношћу, емитери, маркетиншки аналитичари и новинари. Студенти могу користити своје стечено знање и искуство како би позитивно утицали на свет и повезану глобалну мрежу кроз јавно заступање, политику и ширење информација.

Студенти могу да бирају између живота у иностранству, студирајући локално или чак искористивши флексибилност онлине класе. Започните процес с потрагом за вашим програмом испод и директно контактирајте пријемни кабинет школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

read_more

filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Društvene nauke
  • Studije kulturologije
  • Studije kulturnog nasleđa
fields_of_study
  • Društvene nauke (36)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format