Keystone logo

3 Master Programi u Društvene nauke Studije geografskih oblasti Studije kultura i civilizacija Pacifičke regije 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Društvene nauke
  • Studije geografskih oblasti
  • Studije kultura i civilizacija Pacifičke regije
Polja studija
  • Društvene nauke (3)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Društvene nauke Studije geografskih oblasti Studije kultura i civilizacija Pacifičke regije

Први ниво постдипломских студија, магистарски степен обично се може постићи једино када студент стекне диплому. Већина мајсторских диплома захтева између 12 и 18 универзитетских курсева да заврши и траје око две године. Они који заврше курсеве могу наставити докторат.

Шта је Мастер у пацифичким студијама? Овај мајсторски програм нуди студентима алате који им требају да постану стручњак за регионално уземљење и истраживање. Интердисциплинарни курикулум обично учи студенте о историји и литератури азијских земаља. Они такође могу научити културу, бизнис и политику. Појединци могу да желе да се специјализују у одређеној области као што су пословне или хуманистичке и друштвене науке. Језик, међународна политика и управљање развојем су само узимање узорака студената који могу да узму.

Познавање историје, културе и политике азијских земаља је обично само један исход за студенте који стекну магистарску студију у пацифичким студијама. Многи уче како да спроведу независно истраживање користећи напредне аналитичке методе и како претворити ново откривено знање у високо квалитетне истраживачке пројекте. Студенти такође могу добити комуникацијске вештине који укључују активно слушање и писмену и вербалну комуникацију, а све ове вештине могу обезбедити боље могућности запошљавања и већу плату.

Трошкови зараде на пацифишким студијама често зависе од тога колико дуго ће студент бити у програму и да ли су доступни неки грантови или стипендије. Такође су фактори локација колеџа или универзитета и сопствени унапред одређени трошкови по сату кредита.

Студије на пацифичким студијама могу дати постдипломцима довољно вјештина да су квалификовани за многе каријере. Можда је најпопуларнији радити као преводилац или тумач за спровођење закона, велике корпорације или владу. Остале стазе које појединце могу изабрати укључују финансијско савјетовање на азијским тржиштима, стране консултације или страначку кореспонденцију. Владе и велике корпорације често имају највећу потребу за људе са студијама на пацифику, мада неке мале компаније и стартупи могу такође обезбедити могућности за запошљавање.

Ученици се могу одлучити за учење на мрежи или на физичкој локацији. Иако је онлајн учење флексибилније, физички универзитети пружају и многе користи. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.