Keystone logo

13 Master Programi u Studije Humanističkih nauka Studije jezika Studije kineskog jezika 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Humanističkih nauka
  • Studije jezika
  • Studije kineskog jezika
Polja studija
  • Studije Humanističkih nauka (13)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Humanističkih nauka Studije jezika Studije kineskog jezika

Диплома магистра има многе предности, од којих је један од највећих напредан знање у изабраном подручју студирања. Постдипломски степен има потенцијал да прошири своје каријере и убрза развој.

Шта је Мастер у кинеским студијама? Овај програм се фокусира на едукацију појединаца о кинеској култури прошлости и садашњости. Захваљујући широком низу језика, дијалектима, историји и политици, кинеска култура је богата и разнолика. Из тог разлога, курсеви се могу фокусирати на низ дисциплинских перспектива који имају за циљ да развију знање и разумијевање ученика о Кини, какав је некад био и земља каква је данас. Поред тога, инструктори могу имати за циљ ставити кинеске филозофије и увјерења у глобални контекст за темељније и релевантније разумијевање.

Појединци који заврше диплому из ове области имају тенденцију да оду са многим позитивним особинама, као што је дубље разумевање култура и људи који нису њихови. Они такође могу показати вишејезичке способности, као и снажне разлоге и анализе. Свака од ових особина може бити корисна у различитим областима иу свом личном животу.

Цена дипломе на кинеским студијама варира од школе до школе и зависи од многих фактора. Где се налази школа, без обзира на то да ли су курсеви онлине или у учионици, а трајање програма може утицати на укупне трошкове.

Појединци који стекну диплому у проучавању кинеске културе могу имати изненађујући број каријера. Многе позиције захтевају вештине које студенти на терену имају да посједују, а дипломирани радник може пронаћи профитне прилике у владиним агенцијама, академским институцијама и предузећима широм свијета. Неки дипломирани дипломци програма могу посједовати и преводиоца, страног дипломата, тумача, иностраног дописника, специјалисте за међународну маркетинг, финансијског савјетника или страног консултанта / аналитичара.

Многи различити универзитети пружају диплому на кинеским студијама, али где студенти одлуче да оду, зависи од њихове локације и распореда. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.