Keystone logo

21 Master Programi u Studije Humanističkih nauka Teologija Studije Islama 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Humanističkih nauka
  • Teologija
  • Studije Islama
Polja studija
  • Studije Humanističkih nauka (21)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Humanističkih nauka Teologija Studije Islama

Мајстор је дипломирао степен који студенти наставити да повећају своје знање и вештине у својој области студија. Обично, степен нежења мора се прво зарадио. Овај степен може директно довести до каријере или даљим напредне студије.

Шта је мајстор исламске студије? У овом програму, студенти узети у дубину поглед на читав низ тема које се односе на муслимане и ислам у историјским и савременим перспективе. Сваки програм ће варирати, али тема курса може обухватити правна текстове у радњи обожавања; Савремени проблеми у политичком праксом; принципи и пракса економске и социјалне правде; савремена Исламиц Финанце; Арапски читање текста; и криминал и филозофија казне у исламских закона. Многи програми ће захтевати завршни рад или истраживачки пројекат.

Зарада магистрирао је корисно, даје дипломцима конкурентску предност при тражењу посла.Студирање ислам даје студентима боље разумијевање културе, верских перспективе, и људи са којима ће се интеракцију и рад са.

Финансијски захтеви који су укључени у овај степен зарађује ће се разликовати од једног места на друго. Студенти који су заинтересовани за овај пут студија треба да контактирају школама директно да сазнам шта ће бити школарине и накнаде.

Појединци са Мастер у исламске студије имају различите каријере да могу да бирају. Неки укључују директно учествовао у исламској заједници, док други имају иза кулиса животне средине. звање може укључивати државне службе брзо стреамер, помоћник политичара, владе социјална истраживања официра, јавним пословима саветника, социјални истраживач и односа с јавношћу извршиоци налога.Друге могућности за каријеру у којој ваш степен може бити корисно укључити за људске ресурсе, дипломатске службе оперативни официр, истраживач тржишта и новине новинара.

Пронађете школу данас помоћу нашу базу података. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.