Keystone logo

129 Master Programi u Studije Humanističkih nauka Teologija Studije Hrišćanstva 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Humanističkih nauka
  • Teologija
  • Studije Hrišćanstva
Polja studija
  • Studije Humanističkih nauka (129)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Humanističkih nauka Teologija Studije Hrišćanstva

Многи носиоци диплому одлуче да се врате у високом образовању да настави магистрирао, што је напредни образовни успех постигнут након два или три године интензивног изучавања датог предмета.

Само оно што је мастер у хришћанским студије? Овај ригорозни програма обично подразумева блиску преглед Библије и њених различитих учења и доктрине, са пажљивом често дато теми као што је у Старом завету, у Новом Завету, јеванђеља и опште хришћанске теологије. Посебна пажња се често даје темама, укључујући есхатологије, Сотериологија, посвећења и еклисиологијом. Многи програми такође фокусирати на евангелизацију, библијском комуникације, хришћанским културним разлозима и духовног живота, међу сродним областима.

Многи дипломци хришћански студија програма пријављују веће задовољство послом и више могућности за запошљавање након обезбеђења постдипломским студијама.Већина колеџа и универзитета такође захтевају диплому мастер-а како би се предају хришћанске студије на колегијума нивоу.

Није дефинисан трошкова за добијање Мастер у хришћанских студија. Јер трошкови курса варирати у зависности од фактора као што су где се нуди курс, студенти треба да повеже са канцеларијом уписа сваке школе су с обзиром на тачне информације.

постоје многе опције каријере за оне који ефикасно зарађују мастер дипломе у хришћанским студијама. Уобичајени путеви каријере укључују да од свештеника директор чланице или министарства, док други иду на посао за непрофитне институције са хришћанским веза или утицаја. Многи дипломци наставити да обавља мисионарски рад у различитим глобалним поставкама, док други иду на научити хришћанских студије у различитим окружењима, укључујући средњим школама, факултетима или верска организација и институција.

Наша база података је добро место за почетак повезивања са администраторима многих онлине Цхристиан студија програме које нуди школама широм света. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.