Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 2 Master diplome u Studije Hispanske kulture i civilizacije 2023

2 Master Programi u Studije Hispanske kulture i civilizacije 2023

overview

Међународни бизнис и послови је растућа поље, захтевајући професионалаца са језиком и културног разумијевања неопходне за рад у међусобно повезаног света. Нудећи мултидисциплинарни приступ, мастер студије у латино студентима пружа широк разумевање Латинске Америке историје, културе и политике. Са дипломом из Хиспано студија, студенти могу да ступе на каријере без географских граница.

Шта је мастер студије у Хиспано? То је интердисциплинарна степен који обухвата латиноамеричких историју, културу и политику. У зависности од интересовања студента, студија може се прилагодити одговарају различитим жаришта. Цоурсеворк укључује антропологије, историје, културне студије, Латин Америцан књижевност и језик, као и политику и међународне односе. Током програма, студенти и истражују теме и испитати теорије да боље разумевање савременог Латинске Америке.

Мастер из Хиспано студије даје студентима у дубину знања о Латинској Америци. Интердисциплинарни приступ даје студентима широко разумевања историјских, културних и политичких питања. Јер програми су флексибилни, студенти су у стању да изгради курс студија да одговарају његовим личним интересима академских.

Програми се нуде у земљама и школама широм света, а трошкови варирају. Да бисте сазнали више о трошковима и понуде курсева, мораћете да директно повезати са школама нуди мастер студије у латино.

Дипломци са мајстором у латино студије су спремни да уђу у свет бизниса, академске заједнице, или политици. Расте потражња за међународни двојезичне професионалаца упарени са дубоким културног разумијевања да студенти стичу их отвара каријере широм света.Уобичајени путеви каријере укључују културну официра послова, међународне пословне професионални, преводилац, јавни администратора, педагог, увоз / извоз специјалиста и медјународне односе професионално.

За студенте који су страствени о латиноамеричким темама, мастер студије у латино отвара неслућене могућности за каријеру. Било да желите да буде редован или пола радног времена, постоје програми да се уклопи свој распоред. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.

read_more

filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Humanističkih nauka
  • Studije jezika
  • Studije Hispanske kulture i civilizacije
fields_of_study
  • Studije Humanističkih nauka (2)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format

related_fields_of_study