Keystone logo

64 Master Programi u Društvene nauke Sociologija Studije Društvenih nauka 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Društvene nauke
  • Sociologija
  • Studije Društvenih nauka
Polja studija
  • Društvene nauke (64)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Društvene nauke Sociologija Studije Društvenih nauka

Термин "друштвене науке" се користи да широко дефинише велику категорију различитих степена и могућности каријере. Стицање магистра у друштвеним наукама помаже у отварању врата широком спектру области, укључујући социологију, политичке науке, психологију, теологију, антропологију, хуманистичке науке и још много тога. Да ли више волите да проучавате замршеност људског ума и односа међу људима данас, или желите да се упишете у историју култура и цивилизација, друштвене науке могу пружити основу које вам је потребно.

&nbsp

Шта је Мастер у друштвеним наукама? Магистрирале у било којој друштвеној науци могу вам пружити основу за бројне послове у небројеним пољима. Ови степени помажу да разумете историју, људско понашање и друштвене интеракције, превођењем на различите каријере кроз пут. Пратећи људску интеракцију на своје друштвено, културно и историјско порекло, бићете боље опремљени да решите савремене проблеме и пронађете реална и остварива решења.

&nbsp

Данас постоје многе школе које нуде магије из друштвених наука, а трошкови сваког програма могу се разликовати у зависности од неколико фактора. Трошак такође може да варира у великој мјери у зависности од тога да ли одлучите да наставите образовање у САД-у или на међународном универзитету, тако да би требало пажљиво истражити прије него што почнете са програмом.

&nbsp

Са дипломом из области друштвених наука, можете се одлучити за позицију директно с људима, као што су социјални рад, право или кривично правосуђе или спајати своје широко знање о људским интеракцијама са другим областима, као што су рачунарске науке или управљање људским ресурсима . Друге практичне примене у овој области укључују каријере у савјетовању, полицији и форензичкој науци, образовању, влади, новинарству и статистици.

&nbsp

Да бисте започели, идентификујте поље у друштвеним наукама које вас највише занимају и покрените онлине претрагу школа које нуде програм. Можете лако пронаћи детаљне информације о програмима мајстора друштвених наука. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.