Keystone logo

6 Master Programi u Studije Održivosti Studije socijalne održivosti Studije društvene nejednakosti 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Održivosti
  • Studije socijalne održivosti
  • Studije društvene nejednakosti
Polja studija
  • Studije Održivosti (6)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Održivosti Studije socijalne održivosti Studije društvene nejednakosti

Магистарски степен помаже студенту да додатно разуме предмете изван програма дипломског студија. Ови дипломци углавном захтијевају више истраживања и детаљне студије. Штавише, магистарски степен обично отвара узбудљиву каријерну путању за дипломце који имају тенденцију да плаћају више од радних места за које је неопходно само бацхелор'с.

Шта је Мастер у студијама неједнакости? Ови мастер програми се фокусирају на неједнакост која постоји између мушкараца и жена широм свијета. Курсеви се такође могу фокусирати на пресеке неједнакости, као што су раса, сексуална оријентација и економска класа. Студенти уче о историји ове неједнакости и проучавају теорије о томе како повећати једнакост у будућности. Студенти науче да гледају на друштво кроз друштвене, културне и економске сочиве како би боље разумели снаге које доводе до неједнакости. Многи програми Мастер студија неједнакости трају две године за редовног студента.

Студенти који стичу магистарске студије о неједнакости могу развити осећај емпатије за људе који нису као они сами. Овај осећај може их добро послужити у личним и каријерним подухватима. Штавише, дипломци обично остављају ове програме невероватним истраживачким и комуникационим вештинама које су корисне за многе послодавце.

Ни два програма магистарских студија у студијама неједнакости кошта исто. Цијене школарине могу се разликовати између земаља, регија и појединачних универзитета. Студенти треба да проверавају са сваком школом како би утврдили потенцијалне трошкове.

Дипломци са Мастер студијама неједнакости могу наставити да имају напредне каријере социјалне правде. Неки дипломци и даље управљају директорима или чак оснивачима непрофитних организација које раде са маргинализованим људима како би створили правичнији свет. Други могу наставити да раде унутар владиних организација за заштиту здравља, руководећи тимови људи који раде директно са људима у невољи. Ипак, други људи са овим степеном раде у владама као саветници за политику. Ови савјетници анализирају предложене политике како би схватили потенцијални утицај на маргинализоване заједнице.

Са онлине програмима, многи ученици дали своје мајсторе у студијама неједнакости. Други бирају локалне универзитете, а неки студенти путују у иностранство за своје студије. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.