Keystone logo

5 Master Programi u Studije Humanističkih nauka Teologija Studije Avramskih religija 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Humanističkih nauka
  • Teologija
  • Studije Avramskih religija
Polja studija
  • Studije Humanističkih nauka (5)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Humanističkih nauka Teologija Studije Avramskih religija

Често, студенти који су стекли ефективно диплому одлуче да раде на постизању магистериј, која је напредни академски успех додељује онима који успешно заврши око две или три године интензивног курсу који се односе на одређене дисциплине.

Само оно што је мастер студије у аврамовском? Овај студиј подразумева блиску преглед и студија хришћанства, јудаизма и ислама као основне принципе религије ', културне разматрања и теологије. Нагласак се често даје областима као што су страни језици, културе унутар аврамовском заједнице, верска уверења и праксе и како следбеници ових религија доприносе заједницама и организацијама око њих.

Генерално, они који добију дипломе магистра су у стању да зараде више новца од оних на терену са само основних студија аврамске степени.Они су такође обично више запослити од оних без степени, или оне са мањим академским звањима.

Јака варијација постоји од једног програма и земље до земље у погледу трошкова прибављања Мастер у аврамовском студијама. Будући студенти се саветује да се консултују са пријемном канцеларијом свакој школи су с обзиром на примену трошкова школарине.

Дипломирани студенти аврамовском студија програма пронађу запослење у многим областима. Многи иду на рад у добротворним или непрофитним организацијама са верским везама. Други обављају мисионарски рад у подручјима широм света. Неки дипломци одлуче да научи Аврамове студије или повезано предмет у академском окружењу, као што су средњу школу или колеџ, док други предајем предмет на верске институције.

Многи аврамске студија програми нуде на мрежи од квалитетних школа широм света, а база је одличан начин да се повежете са школама и програмима од интереса.Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.