Keystone logo

26 Master Programi u Društvene nauke Studije geografskih oblasti Studije afričkih kultura i civilizacija 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Društvene nauke
  • Studije geografskih oblasti
  • Studije afričkih kultura i civilizacija
Polja studija
  • Društvene nauke (26)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Društvene nauke Studije geografskih oblasti Studije afričkih kultura i civilizacija

Студије мастер нивоу укључују специјализована истраживања у датом предмета или области професионалне праксе, показујући ниво високог мајсторства терена. дужине Програм распону од једне до две године, у зависности од области студија.

Шта је Мастер у афричке студије? Програм припрема студенте да наставе високо фокусиран и захтеван курс студија комбиновањем рад у учионици са студијом на терену. Студенти имају више могућности да осмисле транснационалне и интердисциплинарне програме усмерене ка њиховим посебним интересима. Курс може да обухвати увод у упоредном образовања, истраживања методологија, урбанизације у земљама у развоју, културализму у Северној Африци, афричке политике и глобалних афричких студија.

Предности зараде степен афричког магистарских студија укључују способности учења која доноси личне и професионалне животе ученика.Они уче како да реше проблем, комуницирају, организовати, рад са тимовима, само-управљање и однос између различитих земаља у Африци, Северној Америци и Европи.

Јер дужина програма варира од школе до школе, постоји широк спектар трошкова. Студенти се подстичу да контактирају поједине институције које их занимају и тражење одређених накнада очекивања.

Дипломци овог програма често могу продати могућности за каријеру у различитим индустријама, као што су људски ресурси, политика, издаваштва, образовања, непрофитне организације, права, медицине, комуникације и медија. То отвара врата широком спектру избора и послова каријере, укључујући културне саветник, поље сервисера, активиста за људска права, адвокат, лобиста, амбасадор Уједињених нација, имиграција консултант, мултикултурализам официр за везу, непрофитна фондација менаџер, новинар, заједница директор домет и страних дописника.

постоје многи онлајн опције за овај програм, који је користан за будуће студенте у удаљеним подручјима са ограниченим приступом на универзитет. Такође олакшава данашњи одрасли полазници да се упишу у настави кроз даљину модула за учење. Да бисте започели, потражите за програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.