Keystone logo

59 Master Programi u Inženjerske studije Građevinarstvo Strukturni Inženjering 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Inženjerske studije
  • Građevinarstvo
  • Strukturni Inženjering
Polja studija
  • Inženjerske studije (59)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Inženjerske studije Građevinarstvo Strukturni Inženjering

Магистарски програм је курс студија који се обично узима на годину и по до три године и намерава да побољша и разјасни претходно образовање или професионално искуство. То би могло укључити фокусиране часове, истраживања и практичне теренске радове.

Шта је Мастер у грађевинском инжењерству? Структурно инжењерство, уопштено говорећи, је проучавање начина на који сила интерагује са материјалима. Доношење разумно прецизног предвиђања о понашању сложених структура под оптерећењем, као што су бране које држе воду или зграде високог степена у ветровитим условима, захтијева како експанзивно знање и пажњу до критичних детаља. Мастер из програма за структурно инжењерство обично покушава да припреми дипломце за израду таквих предвиђања путем испитивања механике флуида, коначних елемената, моделовања система и механике отказа. Изборни предмети могу обухватити инжењерство земљотреса, земаљске радове или поромеханику.

Инжењерско образовање обично развија вјештине за решавање проблема које помажу дипломцима да се суоче са било којом логичном загонетком. Конкретније, разумевање начина на који се одређени материјали понашају под снажним утицајем може помоћи инжењерима да развију ефикасније мостове, путеве или чак свемирске бродове. На нивоу каријере, тренутни стручњак може да искористи префињени фокус овог мастер програма како би унапредио свој положај.

Инжењерски мастер програм често захтева неки лабораторијски рад или напредну технику моделовања, и као такав може коштати више од степена у уметности. Често је најбоље да директно проверите трошкове школарине са сваком школом.

Дипломац са академским искуством може наћи запослење само на улазном нивоу. Владе често запошљавају тимове грађевинских инжењера да анализирају, пројектују и имплементирају пројекте јавних радова. Искусни инжењери могу да користе магистарски степен да повећају своје шансе да обезбеде менаџерску позицију или напредни истраживачки посао. Они са великим искуством могу утврдити да стицање напредног степена даје кредибилитет потребну за независне консултантске и савјетодавне позиције.

Структурни инжењеринг остаје кључна функција у друштву и популаран предмет на универзитетима, чињеница која води многим опцијама за потенцијалне ученике. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.