Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 8 Master diplome u Stajling 2023

8 Master Programi u Stajling 2023

overview

Ако имате око за моду и осећај за бизнис, онда магистар Стилинг можда се вашем уличици. Изградња офф диплому у моди или уметности, овај студијски програм може помоћи покренути дипломцима у успешне каријере модне са водећим компанијама или са филмом и телевизијом.

Шта је Мастер из Стилинг? То је програм студија који се фокусира не само на дизајн и стварање фантастичне одеће, али и менаџмент и маркетинг аспект вођења модом. Студије често укључују испитивање мода културе, уметности и моде историју, а рад са модним кућама на концепт планирања и визуелне стратегије. Многи програми такође захтевају неку врсту главног пројекта под надзором ментора или компаније пре дипломирања. Програм обично траје две године.

Постоје бројне предности зарађују диплому магистра у стајлингу.Такви програми могу дати дипломцима оштро око за идентификацију трендова и чак почињу сами. Мода је важан део рекламне, позоришта, телевизије и филма, а све може да пружи дипломце са успешним каријере.

Трошкови зарада мастера у Стилинг варирају у зависности од тога где је студент планира о студирању и дужина програма. Студенти се такође може тражити да куповина софтвера и материјале за часове и пројекте, који могу да додају до коначног трошка. Истражите свој програм и да се утврди колико ће на крају коштати вас.

Дипломци са мастер дипломом у стајлингу имају тенденцију да иду на посао у модној управљању. Често они могу придружити дизајнер компаније или чак покренути свој сопствени бренд одеће. Остале опције укључују каријере позицију са модним часописима, социјалну трговину, блогове, па чак и производне позицију са ад агенцијама, филмова и телевизије.

Будући студенти моћи да попуне пријаве на мрежи и чак заврши неке курсеве онлине, мада ће поједине пројекте бити потребно да се заврши на кампусу и лично. За више информација, потражите за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.

read_more

filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Moda
 • Stajling
fields_of_study
 • Moda (8)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format