Keystone logo

45 Master Programi u Studije sporta i vežbanja Sportsko podučavanje 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije sporta i vežbanja
  • Sportsko podučavanje
Polja studija
  • Studije sporta i vežbanja (45)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije sporta i vežbanja Sportsko podučavanje

'А магистрирао је често први корак у добијању напредни или специјализовану професионалну позицију. Ови програми имају тенденцију да понуди специјализације за студенте који су већ стекли 'с Дегрее нежења.

Шта је мастер у Спортском Цоацхинг? Ови програми раде од тестираних хипотезе да је способност да води и мотивише спортиста може да се гаји преко пажљивог проучавања и практичног искуства. Уобичајени курсеви често покривају теме из психологије, спортске теорије и превенцији повреда. Будући да се ови програми имају тенденцију да се фокусирају на стицање тренерских вештина, ту су често практичне вежбе које укључују тим вођство у конкурентном окружењу. Такође се може очекивати да стекну савете од успешних тренера и индустрије професионалаца дуж идејама из теоретичара и васпитача. Истраживање и развој радова за објављивање у стручним часописима су често фокус ових програма.

Цоацхинг вештине рафинисана у току једног добијања Мастер ин Спорт Цоацхинг мери могу да укључе способност да мотивише појединце и групе. Организационе и комуникационе вештине потребне за завршетак већину Мастер 'с програма и често долазе у корисно у различитим апликацијама.

Напада степени често значајна инвестиција у будућност једном 'с. Уверите се да знате обим ваше инвестиције од контактирали релевантне одељење у свакој институцији пре наношења.

Већина људи који тежи 'с магистрирао на ову тему учини са намером да постане атлетски тренер. Ово су лидерске позиције често захтевају висок ниво физичке издржљивости и енергије из кандидата. Рецент дипломци могу наћи запослење као помоћни тренер или специјалисте тренера у области релевантне за њихову струку. Ове особе често води спортисте са подацима вођен саветима и комуницирају са управљачким тренерима.

Љубав према спорту може бити основа за успешну академску каријеру. Трагање за свој програм у наставку и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.